Opłaceni ludzie? Dobre ;D. Osobiście daję 8/10. Dlaczego? ...a więc, żeby oglądać tego typu
komedie trzeba mieć maksymalne poczucie humoru. Jeżeli reżyserzy nie podadzą Wam na
tacy czegoś śmiesznego, to nie umiecie sami tego odnaleźć w filmie? Jak dla mnie dobra
komedia dla ludzi z poczuciem humoru. ;)
dokładnie ale nie którzy chyba oceniają ten film w innych kategoriach niż komedia...
Co to znaczy "maksymalne poczucie humoru"?
Czy osoba z "maksymalnym poczuciem humoru" bedzie sie smiac na widok zginajacego sie palca wskazujacego?
Dobra komedia wlasnie powinna rozweselac ludzi, ze slabym poczuciem humoru - tak mysle.
to bardzo dobrze że uważasz się za człowieka z poczuciem humoru - cecha inteligentnego człowieka. mimo to z czasem inteligentny człowiek zaczyna się rozwijać i prymitywne gagi i wplatane przekleństwa po prostu przestają być śmieszne a stają się wyłącznie żenujące, jak ten film. Nie dziwi mnie, że wiele osób broni tego filmu. Gdy byłem na jego premierze w sali kinowej jedynymi osobami, które się nie śmiały byliśmy ja i mój kumpel. Film spełnił swoje zadanie trafił w gusta większości i za to można mu dać jakieś wyróżnienie np. "za szerzenie debilizmu w Polskim Kinie"