Dawno się tak nie uśmiałem, świetne role kobiece, szczególnie rola Dominiki Kluźniak po prostu mistrzowska.
Tytuł średnio zachęca, ale film jak najbardziej godny polecenia. Można się pośmiać :)
Podpisuje się rękami i i stopami pod tą wypowiedzią! Właśnie wróciłam z pokazu i jestem bardzo zadowolona, już dawno nie uśmiałam się tak na polskim filmie. Co do Pani Dominiki- rewelacja! Świetnie odnalazła się w tej komediowej roli. Moja mama każe pozdrowić wszystkich forumowiczów i przekazać, że też jest zachwycona filmem ;)
Ja też właśnie wróciłam z przedpremiery i szłam sceptycznie nastawiona ze względu na ostatnie komedie typu "Och Karol 2", ale...
Jestem zaskoczona i pod dużym wrażeniem.
Bardzo, bardzo dobra komedia!
Dawno nie spotkałam się z taką pozytywną reakcją publiczności i takim entuzjazmem.
POLECAM!!!
No ja też dawno nie byłem na komedii, na której śmiało się może z 5-10% publiczności. Naprawdę to była "superśmieszna" komedia. NIE POELCAM
Udana komedia, wreszcie coś innego od "Och Karol 2". Z racji tego że wygrałam bilety poszłam, w innym wypadku przypuszczam że nie poszłabym bo te ostatnie produkcje to strasznea a jednak film mnie zaskoczył pozytywnie ;)
Też właśnie wróciłam z przedpremierowego pokazu i muszę przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, film jest rewelacyjny! Dawno się tak nie uśmiałam, potężna dawka dobrego humoru:) Obsada dobrana idealnie, już nie mogę się doczekać kiedy obejrzę jeszcze raz:)
Jak wszyscy podpidani wyżej- ja również jestem po przedpremierowym pokazie. Szłam na ten film z obawą przed totalną klapą i nadzieją, że może jednak polskie kino ulega poprawie. I szczerze mówiąc, po seansie mam mieszane uczucia.
Zgodzę się, że dialogi i humor sytuacyjny był naprawdę ok, a Pani Dominika zagrała świetnie, ale jest jedno ale.
Otóż moim zdaniem cała ta historia była nieco dziwna, przekombinowana i po prostu sztuczna. Z jednej strony główne bohaterki są przedstawiane jako inteligentne kobiety sukcesu, a z drugiej ich wiara w historię Jerrego Rzeźnika i obmyślanie sposobu jak go zamordować nie przekonuje mnie.
Zdecydowanie wybrałabym sie ponownie na ten film, ale wyłącznie dla dialogów, bo całość dla mnie jest średnia. Trochę taka jak w "To nie tak jak myślisz kotku".
przypominaja mi wypociny takiego Tomaszka67 z oficjalnej strony legii.... ta sama spiewka.. pozdrawiamy klakierow
Obejrzałem, gniot na maksa. NIE ZAŚMIAŁEM SIĘ NAWET RAZ. NIE POLECAM FILMU NIKOMU. Przestańcie głupoty gadać
Rzeczywiście wpisy pochwalne na temat tego filmu wyglądają sztucznie, pewnie ktoś opłacił tych ludzie, żeby to pisali. A ja dam se rękę uciąć, że to kolejna gówniana polska komedyjka.
to, ze nie obejrzeliscie filmu, a juz nazywacie kogos klakierami swiadczy tylko i wylacznie o was. Ja juz mam dosc takich pesymistycznych gnojkow, ktorzy jako glowna wade filmu uwazaja to, ze jest Polska. Opamietajcie sie ludzie, albo skupcie na 'kulturze' amerykanskiej.
Spójrz w profil misiaDDD i Jurgusia i powiedz mi, że nie są klakierami - zrobisz z siebie pośmieiwisko
Obrońca sprawiedliwych - klakierów. Przecież to jasne, że część opinii będzie specjalnie napisana, żeby zachęcić do obejrzenia filmu (kasa, kasa, kasa) Ja filmu NIE POLECAM, strasznie niski poziom fabuły i scenariusza.
Jakim cudem nagle kilak osób, które ogólnie nie lub i polskiego kina omyłkowo wybrało się na pokaz przedpremierowy i dostało oświecenia w tej materii? Pytam całkiem serio - skąd wy bierzecie te darmowe bilety i pokazy przedpremierowe : /?
Darmowe bilety może wygrać na wielu portalach, np na Vichy oraz na ich profilu na Facebooku. Też byłam na przedpremierowym pokazie, ale film dla mnie w skali od 1 do 10 to 3. Fatalny, dialogi mało śmieszne ( ok jest kilka śmiesznych ale to za mało) historia jakaś z kosmosu i nic nie trzyma się kupy. HAhaha już nie wiem czy Weekend nie był lepszy :D