4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Szczególnie do obejrzenia w gronie przyjaciółek :)

ocenił(a) film na 7
emmamollie

Nie przepadam za ostatnimi rodzimymi hitami, ale - ku mojemu niezmiernemu zdumieniu - mi się nawet spodobał. Na początku przynudnawy, ale wreszcie jak się rozkręca, to można obejrzeć. Całkiem dobry pomysł, no i sytuację ratują w polskim kinie jednak dialogi :) Momentami się uśmiałam. I muzyka ciekawa. Tylko te baby nieco wkurzające, wolałam zdecydowanie męskie postaci.

ocenił(a) film na 7
pattymatheson

A mnie bardziej spodobały się role kobiece, dużo mocniej zarysowane niż męskie. Z męskich jedynie Krystian Parzyszek wzbudził mój niekłamany podziw :)
Moim zdaniem, niebanalna, nieprzesłodzona ( jak to zwykle bywa ) komedia.

ocenił(a) film na 8
emmamollie

Dokładnie, na te ostatnich beznadziejnych polskich produkcji jest naprawdę świetny, idealny na babski wieczór. Można by sie odważyć też obejrzeć podczas wieczoru we dwoje. Ale mężczyzna może być zaskoczony prawdziwym wizerunkiem kobiet i ich zdaniem o płci przeciwnej.

ocenił(a) film na 7
nefla

Może więc warto zaprosić panów do obejrzenia tego filmu, chociażby po to, by zerwać ze stereotypowym spojrzeniem na kobietę :)

ocenił(a) film na 8
emmamollie

No nie wiem, czy zamierzam oświecać mężczyzn, jakich sztuczek przeciwko nim używamy. To tak jakby się rozbroic :D