Polecam artykuł (ktoś już o nim wspominał na tym forum):
http://www.wprost.pl/ar/225042/Zawod-wzmacniacz/?I=1456
ludzie nie dajcie się naciągać ten film to dno. Takich praktyk powinno się prawnie zakazać. A klakierzy niech się wstydzą.
Gargamelu, opinie na forum są podzielone. Niektórzy uważają go za dno, niektórzy za świetny kawałek komedii. Zawsze tak jest. Dlaczego ci, od negatywnych opinii nie mogą się pogodzić z tym, że innym ten film sie podobał??! I ich non stop obrażają, wklejają jakieś odnośniki, komenty, recenzje, opinie krytyków.. Co mnie to interesuje?! Naprawdę żałosne. ;)
Po pierwsze: tylko nie Gargamelu bo nie lubię gościa:). Awatar jest z bajki "Nowe szaty króla" Disneya którą z czystym sercem mogę polecić bardziej niż nowy film Saramonowicza.
Po drugie: dałem link do tego artykułu aby uświadomić ludziom, że istnieją takie osoby na forum które bez skrupułów i za kasę tworzą pozytywne opinie na temat tego filmu, który no nie oszukujmy się rewelacyjny nie jest i na pewno nie zasługuje na 10. Ja dałem 2. Jeden punkt za dźwięk bo jest o niebo lepszy niż w innych polskich produkcjach, drugi za obraz bo jest naprawdę czysty i zdarzają się niezłe ujęcia. Fabuła pozostawia niestety wiele do życzenia.