4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Polecam artykuł (ktoś już o nim wspominał na tym forum):
http://www.wprost.pl/ar/225042/Zawod-wzmacniacz/?I=1456
ludzie nie dajcie się naciągać ten film to dno. Takich praktyk powinno się prawnie zakazać. A klakierzy niech się wstydzą.

ocenił(a) film na 9
Kronk

Gargamelu, opinie na forum są podzielone. Niektórzy uważają go za dno, niektórzy za świetny kawałek komedii. Zawsze tak jest. Dlaczego ci, od negatywnych opinii nie mogą się pogodzić z tym, że innym ten film sie podobał??! I ich non stop obrażają, wklejają jakieś odnośniki, komenty, recenzje, opinie krytyków.. Co mnie to interesuje?! Naprawdę żałosne. ;)

Blue_Angel

Po pierwsze: tylko nie Gargamelu bo nie lubię gościa:). Awatar jest z bajki "Nowe szaty króla" Disneya którą z czystym sercem mogę polecić bardziej niż nowy film Saramonowicza.
Po drugie: dałem link do tego artykułu aby uświadomić ludziom, że istnieją takie osoby na forum które bez skrupułów i za kasę tworzą pozytywne opinie na temat tego filmu, który no nie oszukujmy się rewelacyjny nie jest i na pewno nie zasługuje na 10. Ja dałem 2. Jeden punkt za dźwięk bo jest o niebo lepszy niż w innych polskich produkcjach, drugi za obraz bo jest naprawdę czysty i zdarzają się niezłe ujęcia. Fabuła pozostawia niestety wiele do życzenia.