4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Dobry.

ocenił(a) film na 8

jedna z lepszych komiedii zrobiona przez Polaków, oczywiscie chodzi mi o tą kategorie jaka panuje teraz, w erze "Och Karol" i innych porażek, ten film napewno nie będzie drugim "kilerem" czy "seksmisją".

ocenił(a) film na 1
bleach

to było DNO!

ocenił(a) film na 8
kawuuu

ok, w takim razie zdam się na Twoja opinię i mam nadzieje, że zaproponujesz coś lepszego jesli chodzi o nowe, komedie polskie.

ocenił(a) film na 7
bleach

Jest kilka świetnych scen ( muszelka, k***a no nie i oczywiście sceny z paleniem wszystkiego co popadnie ) i dla tych momentów warto zobaczyć ten film.

użytkownik usunięty
surogat

"Komedia" z debilnym scenariuszem, którą wyłączyłem po 30 minutach oglądania. Boczarska w tym filmie gra tak sztucznie, że można by ją porównać z Nataszą Urbańska.

ocenił(a) film na 7
surogat

A jak kopały w ziemi i pogodynka miała nas*ane z powodu wycia? Świetny moment. Masowanie dupy, szukanie piły i komentarze tych pokojówek. Jak gadały o żuku po bananach lub po ziole o moczu i facetach.
Śmieszna komedia z fajnymi tekstami.

ocenił(a) film na 7
IceMan2991

Szkoda, że ta komedia jest tak niedoceniona.
Nie chce mi się dyskutować z ludźmi, którzy twierdzą, że scenariusz jest debilny i przekonywać ich do tego filmu.Są gusta i guściki, jedni lubią jak im cyganie grają inni jak im buty śmierdzą, nie dogodzisz.
PS
podczas kopania dołu : "przerwa na zioło" i "zdrowa żywność" i "co k***a jest, centrala telefoniczna?" Właśnie sobie uświadomiłam, że ten film składa się z samych dobrych tekstów. Trzeba by 3/4 scenariusza przepisać żeby wszystkie wymienić.

bleach

sorry, ale ten film jest dnem polskiego kina

ocenił(a) film na 8
impaler1

wszyscy komentują, ale nikt nie odpowiedział na bardzo ważne pytanie, co lepszego ostatnio powstało ? Podkreślam ostatnio.