Nie wiem czego chcecie od tego filmu :) nastawiłam się na luźną, niewymagającą komedię i taki produkt otrzymałam :P chcecie obejrzeć coś ambitnego to oglądajcie, a jeżeli chcecie się zwyczajnie zrelaksować i pośmiać to polecam! Dużo zabawy + świetna gra aktorska dziewczyn! Jak dla mnie jeżeli chodzi o gatunek polskich komedii 8/10
W pełni się zgadzam. Dziwi mnie większość negatywnych opinii na temat tego filmu, nie wiem czy jest to spowodowane tym, że ludzie po prostu są na nie nastawieni do polskich produkcji czy dlatego że szli do kina i spodziewali sie ambitnego filmu a dostali komedie. Przed chwilą wróciłam z seansu i muszę powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczona. Typowa lekka komedia do oglądnięcia dla rozerwania się, co ważne jeśli chodzi o polskie film nie jest to komedia romantyczna:). gra aktorska całkiem nieźle a szczególnie Dominika Kluźniak i Wojciech Mecwaldowski pokazali co potrafią. Więc jeśli ktoś ma ochotę na inny lekki polski film to polecam, tylko niech się nie spodziewa ambitnej treści, bo w tedy się rozczaruje:) ja daje 7/10
Taki sobie. Parę śmiesznych tekstów,reszta nuda. Aktorzy grają sztucznie,a fabuła (?) jest przewidywalna. 6/10 w zaokrągleniu (w ułamku dziesiętnym to jakieś 5,6)
13 dni temu miałem zmienić avatar :( Zapomniałem i proszę mnie za to nie kierować do sądu. Aha i ten tekst "ocipiałaś?" to był tak żałosny że mnie głowa boli.
Zamieniłeś Pedobeara na nazistowskiego zbrodniarza. Nie, no teraz znacznie lepiej!!!!!
Przynajmniej , dziecko nie oglądało tego nazistowskiego zbrodniarza w akcji! Bo by się zlało w majtki. (kurczę oglądało. skubane buszowało w filmografii rodziców).