Fantastyczna komedia w której nie ma zapożyczeń z innych komedii!!!! Prześmieszne teksty...do perfekcji opanowane techniki manipulacji wśród kobiet...zabawne sytuacje i zaskakująca fabuła !!! Polecam wszystkim!!! Film jest rewelacyjny!!!
Myślę, że nikogo nie obchodzi opinia kogoś kto zakłada tutaj konto tylko po to by wychwalać ten idiotyczny film.
myślę, że nikogo nie obchodzi opinia kogoś, kto wchodzi tutaj tylko po to, żeby film skrytykować i obrazić kogoś gust ;)
O co to drugie konto? czy kolega po fachu? Nie wiem jak można skrytykować coś, czego ktoś nie ma.
jaki znowu kolega po fachu ?! No widzisz, akurat chyba ty nie masz gustu. Komedia to komedia. Na komedii człowiek się relaksuje, i przede wszystkim ŚMIEJE . A jeśli chcesz jakiegoś ambitnego kina to nie chodź po prostu na takie filmy. Zresztą wątpię, że w ogóle obejrzałeś ten film ;)
Problem w tym że są komedie i wyroby komediopodobne. Jeśli ciebie bawią i relaksują takie filmy to ci współczuję. Owszem film obejrzałem, nie żałuję bo, tak naprawdę tego się spodziewałem. A dzięki temu, że wydałem pieniądze na bilet mogę teraz z czystym sumieniem wypowiadać się na temat tego filmu i śmiać z ludzi którym się podobał :)
A dzięki temu, że wydałam pieniądze na bilet mogę teraz z czystym sumieniem wypowiadać się na temat tego filmu. A śmiać się z nikogo nie mam zamiaru, bo mam trochę kultury i nie będę zniżać się do takiego poziomu. ;)
widze ze jednak tli sie w Tobie odrobina poczucia humoru i zlapales dowcip, co prawda nie do konca bo potrzebujesz mojego potwierdzenia ale jest nadzieja ze kiedys posiadziesz dystans do siebie
Problem w tym, że Twój jak go określiłaś "dowcip" był właśnie na poziomie tego filmu, czyli podłoga_
taki problem to nie problem wole sie smiac z byle czego niz marudzic ze cos nie jest smieszne
Dokładnie. Film jest dla ludzi którzy nie zrobią focha na pojazd na własną płeć. Wielokrotnie bohaterki jadą na facetów ale w pewnych momentach przeginają, robiąc z siebie "głupie idiotki". Moją dziewczynę ledwo przekonałem żeby pójść na ten film ale praktycznie przez cały seans się śmialiśmy :D
skoro tak sobie go chwalisz to za parę miesięcy ściągnę go z internetu, dzięki ;)
http://www.tvp.pl/kultura/mag azyny-kulturalne/tygodnik-kultu... TVP KULTURA dyskusja renomowanych polskich krytyków filmowych o tym "filmie" .... dno, metr mułu, kloaka, skok na kasę, badziewie, syf.