4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Fantastyczna komedia w której nie ma zapożyczeń z innych komedii!!!! Prześmieszne teksty...do perfekcji opanowane techniki manipulacji wśród kobiet...zabawne sytuacje i zaskakująca fabuła !!! Polecam wszystkim!!! Film jest rewelacyjny!!!

ocenił(a) film na 2
edytyp

Myślę, że nikogo nie obchodzi opinia kogoś kto zakłada tutaj konto tylko po to by wychwalać ten idiotyczny film.

ocenił(a) film na 8
dolce8

myślę, że nikogo nie obchodzi opinia kogoś, kto wchodzi tutaj tylko po to, żeby film skrytykować i obrazić kogoś gust ;)

ocenił(a) film na 2
lightcarmel

O co to drugie konto? czy kolega po fachu? Nie wiem jak można skrytykować coś, czego ktoś nie ma.

ocenił(a) film na 8
dolce8

jaki znowu kolega po fachu ?! No widzisz, akurat chyba ty nie masz gustu. Komedia to komedia. Na komedii człowiek się relaksuje, i przede wszystkim ŚMIEJE . A jeśli chcesz jakiegoś ambitnego kina to nie chodź po prostu na takie filmy. Zresztą wątpię, że w ogóle obejrzałeś ten film ;)

ocenił(a) film na 2
lightcarmel

Problem w tym że są komedie i wyroby komediopodobne. Jeśli ciebie bawią i relaksują takie filmy to ci współczuję. Owszem film obejrzałem, nie żałuję bo, tak naprawdę tego się spodziewałem. A dzięki temu, że wydałem pieniądze na bilet mogę teraz z czystym sumieniem wypowiadać się na temat tego filmu i śmiać z ludzi którym się podobał :)

ocenił(a) film na 8
dolce8

A dzięki temu, że wydałam pieniądze na bilet mogę teraz z czystym sumieniem wypowiadać się na temat tego filmu. A śmiać się z nikogo nie mam zamiaru, bo mam trochę kultury i nie będę zniżać się do takiego poziomu. ;)

ocenił(a) film na 2
lightcarmel

Dobrze że są jeszcze tacy kulturalni ludzi jak ty na tym portalu :)

ocenił(a) film na 8
dolce8

czyzby dolce8 miala raka ego?

ocenił(a) film na 2
heksa30

czyżbyś próbowała być śmieszna?

ocenił(a) film na 8
dolce8

widze ze jednak tli sie w Tobie odrobina poczucia humoru i zlapales dowcip, co prawda nie do konca bo potrzebujesz mojego potwierdzenia ale jest nadzieja ze kiedys posiadziesz dystans do siebie

ocenił(a) film na 2
heksa30

Problem w tym, że Twój jak go określiłaś "dowcip" był właśnie na poziomie tego filmu, czyli podłoga_

ocenił(a) film na 8
dolce8

taki problem to nie problem wole sie smiac z byle czego niz marudzic ze cos nie jest smieszne

ocenił(a) film na 8
edytyp

Dokładnie. Film jest dla ludzi którzy nie zrobią focha na pojazd na własną płeć. Wielokrotnie bohaterki jadą na facetów ale w pewnych momentach przeginają, robiąc z siebie "głupie idiotki". Moją dziewczynę ledwo przekonałem żeby pójść na ten film ale praktycznie przez cały seans się śmialiśmy :D

ocenił(a) film na 3
edytyp

skoro tak sobie go chwalisz to za parę miesięcy ściągnę go z internetu, dzięki ;)

ocenił(a) film na 9
edytyp

Zgadzam się w 100% z edytyp, natomiast dolce "bez gusto" jest żenujący! :D:D:D

kingusia

http://www.tvp.pl/kultura/mag azyny-kulturalne/tygodnik-kultu... TVP KULTURA dyskusja renomowanych polskich krytyków filmowych o tym "filmie" .... dno, metr mułu, kloaka, skok na kasę, badziewie, syf.

artpost1

http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/tygodnik-kulturalny/wideo/04022011 -2230/3802267 TVP KULTURA dyskusja renomowanych polskich krytyków filmowych o tym "filmie" .... dno, metr mułu, kloaka, skok na kasę, badziewie, syf.