4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Polecam każdemu, komu podobało się "Ciało" i kto lubi absurdalny, kiczowaty miejscami humor. Zarówno kicz, jak i absurd całkowicie zamierzone i (w większości) w bardzo dobrym, pastiszowym stylu. Aktorsko rewelacja. Ogólna ocena to mocne 7, a może nawet 8 (ze względu na to, że na tle w 99% byle jakich polskich produkcji to film zgoła wybitny).

owczarnia

Powyższa recenzja jest dla mnie takim samym nieporozumieniem, jak recenzowany film ;)

ocenił(a) film na 7
agar71

Dla mnie nieporozumieniem jest fakt, że "Cellulit..." ma na Filmwebie tak niską notę, podczas gdy rozmaite "Kilery" i inne "Chłopaki nie płaczą" oceniane są jako "bardzo dobre". Poza tym mój komentarz to żadna recenzja, ot, parę słów własnego zdania, do którego każdy ma prawo :).

ocenił(a) film na 7
owczarnia

Jestem tego samego zdania :) Nie wiem czemu ma tak niską ocenę?!Po ostatnich komediach takich jak "Randka w ciemno","Śniadanie do łóżka" czy wielce reklamowany i przereklamowany "Och Karol 2" ten film naprawdę rozśmieszał. I nie ma się co oszukiwać będzie się w większości podobał kobietą ;)

ocenił(a) film na 6
MoniQ7

ja tez sie zgadzam, dobra komedia nie byla jakas mocno kiczowata, nie róbmy z siebie jakis niewiadomo jakich krytykow, ciezko jest zrobic teraz cos smiesznego, a na tym filmie pare razy mialem dobrą pompe, neiwiem moze dlatego ze ogladalem to dzisiaj na kacu :) ale ocena 5 to za malo..pozdro :)

beenhuur

pompę miałeś a TO CIEKAWE. ciekawe co to jest pompa - chyba przydałaby się tym dziadom co ten film zrobili, żeby go NAPOMPOWAĆ czymkolwiek. DNO

ocenił(a) film na 6
jail

no wiesz niby racja ze szalu specjalnego nie bylo ,, ale pare razy mozna bylo sie zasmiac,

ocenił(a) film na 6
beenhuur

a tak wogule to przez ten je...ny filmweb to wiekszosci filmow nie ogaldam bo kazdy sie napina i wrzuca 1 i 2 a ja patrze na te subiektywne srednie

ocenił(a) film na 6
beenhuur

* w ogóle... zajeb..
ny jestem jeszcze po weselu sory a byka