Polecam każdemu, komu podobało się "Ciało" i kto lubi absurdalny, kiczowaty miejscami humor. Zarówno kicz, jak i absurd całkowicie zamierzone i (w większości) w bardzo dobrym, pastiszowym stylu. Aktorsko rewelacja. Ogólna ocena to mocne 7, a może nawet 8 (ze względu na to, że na tle w 99% byle jakich polskich produkcji to film zgoła wybitny).
Dla mnie nieporozumieniem jest fakt, że "Cellulit..." ma na Filmwebie tak niską notę, podczas gdy rozmaite "Kilery" i inne "Chłopaki nie płaczą" oceniane są jako "bardzo dobre". Poza tym mój komentarz to żadna recenzja, ot, parę słów własnego zdania, do którego każdy ma prawo :).
Jestem tego samego zdania :) Nie wiem czemu ma tak niską ocenę?!Po ostatnich komediach takich jak "Randka w ciemno","Śniadanie do łóżka" czy wielce reklamowany i przereklamowany "Och Karol 2" ten film naprawdę rozśmieszał. I nie ma się co oszukiwać będzie się w większości podobał kobietą ;)
ja tez sie zgadzam, dobra komedia nie byla jakas mocno kiczowata, nie róbmy z siebie jakis niewiadomo jakich krytykow, ciezko jest zrobic teraz cos smiesznego, a na tym filmie pare razy mialem dobrą pompe, neiwiem moze dlatego ze ogladalem to dzisiaj na kacu :) ale ocena 5 to za malo..pozdro :)
pompę miałeś a TO CIEKAWE. ciekawe co to jest pompa - chyba przydałaby się tym dziadom co ten film zrobili, żeby go NAPOMPOWAĆ czymkolwiek. DNO
no wiesz niby racja ze szalu specjalnego nie bylo ,, ale pare razy mozna bylo sie zasmiac,
a tak wogule to przez ten je...ny filmweb to wiekszosci filmow nie ogaldam bo kazdy sie napina i wrzuca 1 i 2 a ja patrze na te subiektywne srednie