4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48496
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Nie rozumiem tak niskiej oceny!Mi się ten film bardzo podobał.Wszyscy zagrali bardzo
dobrze. Bardzo polecam!

ocenił(a) film na 8
BakaMIO

Podpisuje sie.Wspaniała komedia-mimo,że pierwsze 20 min moze zniechęcić,to pózniej z minuty na minute jest coraz lepiej i lepiej.

Berith7777

czy my na pewno ten sam film oglądaliśmy? co tam było dobrego

ocenił(a) film na 8
megbutterfly

A więc od pomysłu poprzez dialogi i kończac na scenariuszu-głównie scenariusz w tym filmie to coś świetnego.I zdecydowanie powinno pisać w przypisie do "gatunku",że to czarna komedia.

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Ja byłem strasznie sceptyczny na początku ale według mnie film jest świetny. Scena gdzie Wojciech Mecwaldowski celuje z broni jest zarąbista :D "Boże czy ty to widzisz" mnie rozwaliło oczywiście z wcześniejszymi przekleństwami :P
Trzeba przyznać jednak, że jak zauważył Berith7777 to powinna być czarna komedia a takie zawsze są dość mocno skrajne więc albo film się kocha albo się go nienawidzi. Nie dziwię się, że wiele osób słabo ocenia ale średnia jednak powinna być wyższa. Szczerze to myślę, że jakby to był amerykański twór a nie nasza rodzima produkcja to zanotował by notę około 6,5 jak nie 7. Patrzymy jednak na Polskie filmy przez pryzmat nieudanych w ostatnich latach paru dość kiepawych filmów z gatunku komedii.

ocenił(a) film na 8
dVinci

A no mądrze gadasz(a propo ostatniego zdania.Jedna ze scen która mnie rozwaliła(pozytywnie) to scena w piaskownicy-"....jak pozbyc sie ciała!!!" heheheh-przy tych wszystkich matkach z dziećmi;)

ocenił(a) film na 2
Berith7777

Koleś post powyżej Twojego pisze o tym, że jakby był amerykańska to by oceny były inne ble ble ble. Jak się małolaty jarają Ameryką to nic na to nie poradzisz. Ale ja wiem jedno. Oglądnąłem wiele równie dennych komedii i tych czarnych i tych białych zza oceanu, i nie miałem dla nich litości. Dla mnie ''Jak się pozbyć cellulitu?'' jest strzępkiem idiotycznych dialogów i gagów. Rozumiem debilne komedyjki, ale ta do przesady popier@@ona.
To co mi w niej podeszło, to zdecydowanie mało na więcej.
http://www.filmweb.pl/film/Jak+si%C4%99+pozby%C4%87+cellulitu-2011-581260/discus sion/Upadek+polskiego+kina,2099867

pozdro

ocenił(a) film na 6
BakaMIO

Również się podpisuję. Film genialny :)