konta już pozakładane? Teksty napisane i gotowe do wklejenia?
Witam:) a znasz takich klakierów?? bo ja na przykład zauważyłam że ty jesteś wiecznie niezadowolony...jeszcze premiery nie było a ty już z komentarzami. Może sam nakręć film, a ja go obejrzę i ocenię;/
Jakbyś obejrzał i postarał się go w miarę obiektywnie ocenić to byłoby ok, problem byłby jakbyś jeszcze przed obejrzeniem już wiedział co napisać o tym filmie. Tak jak owi klakierzy o których napisał iloczyn.
ja zamierzam obejrzec ten film, bo bardzo lubie Saromonowicza, na forum sie nie udziele, ale milego psucia dobrego humoru po filmie innym ;). Poza tym bylo juz piec komedii Saromonowicza, przy zadnej nie bylo klakierow, dziwne, zeby byli tutaj.
a tak wgl, wiesz ile biora klakierzy od posta, a ile bierzesz ty? udzielasz sie przy kazdej polskiej komedii, musisz byc bogaty.
bo wszystkie te dziwki na wybiegu, ciasteczka, tam nigdy nie mów nigdy, nigdy przenigdy, weekendy, karole,... to wszystko filmy bez pomysłu zrobione dla kasy, więc co można się po tym spodziewać? w polsce się robi albo słabe obyczajowe albo komedie romatyczne albo wojenne, tylko i wyłącznie to z tymi samymi twarzami, więc po co w ogóle się tym przejmować?było tam tylko mnie kochaj i... i nic, było i ni ma O_o tak samo a nawet bardziej będzie z tym, jeśli ktoś jest głupi nie napełnia kieszenie tych co robią taki gówna, ja wolę iść chociażby na jak zostać królem albo podróże guliwera czy green hornet, filmy które są o kilka klas wyżej od takich shitów.
to oglądasz filmy erotyczne skoro widzisz dziwki na wybiegu;/ masakra;/ no bo chyba nie starałeś - łaś sie obrazić polskich aktorek??;/ to byłoby niegrzeczne
wlaśnie - zgadzam się z deniro_fan. Ale wydaje mi się też że iloczyn po prostu próbuje na tym portalu wprowadzić ustrój totalitarny - wszysyc mają oglądać i dobrze oceniać tylko to co uważa za słuszne. Ufff dobrze, że nie musimy;)
aktorki? a czym sobie zasłużyły na takie miano grając w jakiś serialowych ciągaczach po 2000 odcinków? albo w 30 filmach o podobnej historii? powiem tak, w polsce robi się gówna, i na scenie filmowej jak i muzycznej wszyscy idą na łatwiznę aby zarobić, i nikomu to nie przeszkadza, bo w końcu lepiej stracić godność i honor niż pieniądze.