4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

POOOLecam 8/10

ocenił(a) film na 9

Myślałam sądząc po komentarzach ze bd gorszy. Jak dla mnie to fajna komedia-inna niż każde. POLECAM. Teksty były niektóre nieziemskie :)

ocenił(a) film na 5
xnewdayx

jak zauwazylem film ten podoba sie laska (mojej kobietce tez.. u niej jak sie spytalem 7/10) a ja daje 5

ocenił(a) film na 8
xnewdayx

uwazaj bo zaraz beda chcieli Ci wmowic ze jestes klakierem lub intelektualnie niedorozwinieta kobieta;-)ja sie nie wstydze ze film mi sie podobal

ocenił(a) film na 8
heksa30

moze poprostu kobiety podchodza do tego filmu z dystansem a panowie jednak cierpia na tego raka ego?

ocenił(a) film na 2
xnewdayx

Nie szłam do kina z nastawieniem, że będzie to dobra komedia, dlatego się nie zawiodłam na swojej intuicji. Myślę, że największym grzechem tego filmu jest to, że wieje od niego nudą. Są dobre momenty, ale rozmywają się one w natłoku prowadzących donikąd dialogów i giną w bezsensownej krzątaninie aktorów. I niestety nie ma to nic wspólnego z absurdem... Dlatego na odtrutkę po kinie włączyłam sobie odcinek "Czarnej Żmii" - "Głowę", nawiązując poniekąd do problemów poruszanych w filmie;-P

ocenił(a) film na 3
xnewdayx

Dlaczego w Polsce nie ma kobiecych kabaretów?
Bo nie są śmieszne.

P.S.Kobiety mają spaczone poczucie humoru, co pokazują ich oceny dla tego filmu.

anyerpenno

To prawda. Kobiety totalnie nie mają humory, są nudne. Ten film to tylko pokazuje...

ocenił(a) film na 8
Alex303

no tak film pojechal troche po meskim ego to teraz trzeba na forum je obrazic MASAKRA

ocenił(a) film na 3
heksa30

Ja nie z tych co mają jakieś rozbudowane ego (w zasadzie to cierpię na dystrofię ego, bo w młodości nie jadłem orzeszków) . Zapewniam cię, że szanuję też kobiety, ale z tym poczuciem humoru u kobiet, to niestety jest, jak jest - szału nie ma.
Myślę, że zwiększenie zawartości tłuszczów nienasyconych w diecie kobiet mogłoby wydatnie wpłynąć na ich zdolności intelektualne. A co ma największą zawartość tychże kwasów? OCZYWIŚCIE ORZESZKI!!!

ocenił(a) film na 8
anyerpenno

powiedz mi jak ma sie za to ilosc spozywanego bialka do poczucia humoru?

ocenił(a) film na 3
heksa30

Błony komórkowe zbudowane są z lipidów, więc im więcej lipidów w diecie tym więcej może powstać komórek nerwowych - neuronów. Im więcej neuronów tym więcej synaps, a im więcej synaps tym inteligentniejszy człowiek. A że poczucie humoru jest przejawem inteligencji to wiedzą nawet ludzie, którzy nie jedzą dość orzeszków.
Jedz orzeszki, będziesz wielka!!!

ocenił(a) film na 8
anyerpenno

na mnie juz chyba za pozno

ocenił(a) film na 3
heksa30

Nie poddawaj się. Remember. Imposible is nothing. NIKE