4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Po zwiastunach widać, że szykuje się kolejna pseudo komedia dla kretynów...

ocenił(a) film na 6
Plaski_

Ja mimo to poczekam na oceny. Mi osobiście Testosteron bardzo się podobał, ale raz że była to raczej męska komedia (tu tytuł raczej to wyklucza), a dwa że potem kolejne filmy były już tylko gorsze...
Ale może znów zostanę zaskoczony. Reklamówka nie jest taka zła. Jest co najmniej oryginalna na tle większości ostatnich produkcji. Może nawet będzie się nadawała do obajrzenia.

Plaski_

Plaski co racja to racja. Już trailer wydał mi się debilny. Ale bandy kretynów zapełnią kina żrąc przy tym tony popcornu.

ocenił(a) film na 6
bandolier

posłuchaj koleżko, ja osobiście wybiorę się na ten film i oglądnę go z przyjemnością więc nie życzę sobie żebyś mnie obrażał i całej reszty osób które też będą miały ochotę to zrobić. Jeżeli już wiesz że film jest płaski i wogóle nie wiadomo jak zjeba... to Ty jakiś jasnowidz jesteś i do tvn-u idz sobie pogadaj.

k3beny

Ludzie, którzy chcą to obejrzeć, muszą mieć jakiś uszczerbek w mózgu... Kolejny shit, zresztą jak wszystkie nowe polskie "komedie".

k3beny

Gdzie on powiedział, że film jest płaski? Co to w ogóle znaczy?

ocenił(a) film na 6
urinmyveins

Jak to co to znaczy?
Płaski to znaczy nie w 3D ;)

ocenił(a) film na 1
Wojtulek

Plaski to nick kolesia co założył temat k3beny!!! Czyli już wiemy co za element chodzi na takie filmy i jaką dysponuję inteligencją

ocenił(a) film na 1
Plaski_

Dokładnie. Tym razem wystawiam laskę przed obejrzeniem.

Dzida_86

nie ma co dostałem własnie informację od pewnej kobiety że była z dziewczynami na OCH KAROL 2 i było zajebiscie

Plaski_

Gratuluje podejścia, oceniając coś czego nie widzieliście na oczy... :/ Tymi wszystkimi przymiotami jakimi opisujecie tą produkcję śmiało możecie opisać siebie. Puści i bez wyobraźni, zamknięci na "zagranicę" bo tam się kręci najlepsze filmy, a Polska to chlam i wszystko co polskie jest beee... Żal mi waszej zaściankowości i podejścia do tematu.

kleo_4

a Ty już w trzecim temacie dotyczącym tego filmu piszesz dokładnie to samo, mam wrażenie ze chcesz się wylansować tylko nie wiem po kiego wała.

osobiście nie pójdę na ten film do kina bo nie znoszę polskich produkcji

ostatniewidzenie

Nie nawidze polskich komedii.Są beznadziejne! Bez polotu,bez żadnej fantazji i twórcy za wszelką cene próbują ściągać od Amerykanów,no kurde...A tacy Sami swoi,najlepsza komedia polska ever.A to gówno? Sorry,jesli ktoś chce wydawac pieniądze na bilet<w tym przypadku w błoto> to prosze bardzo,ale to kolejna beznadzieja,ehh,żal ;/

ocenił(a) film na 1
Miyuki-chan

Zaniżajcie oceny tym badziewiom, nawet jeśli nie zasługują na 1/10. Pamiętajcie, że zlezie się chmara klakierstwa która będzie ładować dyszki na setkach fikcyjnych kont, a w przyrodzie równowaga musi być zachowana :) Pozdro

ostatniewidzenie

To mylne wrażenie, nie miałam i nie mam takiego zamiaru. Po prostu odpowiadając na podobne tematy nie chciało mi się pisać od nowa tego samego.