4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Tytuł jest bardzo mylący, szczególnie po komentarzach spodziewałam się kolejnej dennej polskiej
komedii.. Ale nic z tych rzeczy!
Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, chyba piszą je osoby, które właśnie gustują w kiepskich
pesudokomediach i komediach romantycznych.
Przede wszystrkich super aktorstwo, super humor sytuacyjny i słowny.

Polecam osobom z wyobraźnią.

Naprawdę byłam pozytywnie zaskoczona.

ocenił(a) film na 7
partha

Dodam jeszcze, że to czarny humor,więc może stąd te negatywne opinie - film nie spodobał się osobom lubiącym słodkie komedyjki|!

użytkownik usunięty
partha

zgadzam się z partha - się naśmiałam max ; D jak na polski film to meega !! POLECAM ;pp

użytkownik usunięty
partha

Widzę, że nawet wystawiłyśmy taką samą notę.
Arcydzieło to nie jest, ale zacne filmidło.

Nie śmiałam się bez ustanku i całe szczęście, bo miałam przerwy na oddech, bo gdy już mnie coś rozbawiło, to się śmiałam i śmiałam, a jak mi się przypomniało - to jeszcze się śmiałam. :)

Żadna super-ambitna rewelacja, ale oglądając komedię nie spodziewajmy się takiej, ma być zabawnie.
A że nie każdego śmieszy... i tu jest cellulit pogrzebany. Jeśli twórcy filmu celowali w szerszą publikę, to... dali ciała.

Żarty są ewidentnie zrozumiałe i - co ważniejsze - komiczne dla wąskiego typu odbiorcy. Ale dementuję, że tylko dla kobiet.
Sama oglądałam film tylko dlatego (spodziewałam się gniotu pokroju "Lejdis"), że polecił mi go* pan Większa Połowa, po obejrzeniu wraz z bratem - i uznali komedię za rewelacyjną.

A co to za grupa docelowa? Osoby w, lub po długoletnich związkach. Czyli wąskie grono, wykluczające z zasady nastoletniego odbiorcę.
Tylko taka widownia wychwyci absurdalne smaczki, dobrze znane jej z autopsji.

Nie zgadzam się też z @parthą, że to czarny humor. Gdyby takim był, to by mnie nie śmieszył. Nie lubię okrucieństwa w żadnym, nawet najlżejszym przejawie i nigdy mnie ono nie bawi.