Prosze uwazac na oceny ludzi, ktorzy daja 10/10 i pisza pochwały o tym filmie, jaki to jest
super. To sa oplaceni ludzie, lub trolle.
Ostrzegam przed wydawaniem pieniedzy na ten film, jest zenujaco słaby.
Ocena 1/10 to za duzo na ta kiche.
banda hipokrytów. film dobry. kolejny film Saramonowicza na którym cała sala miała ubaw. bardzo polecam tego reżysera i scenarzyste. trzeba umieć oddzielać dobrą rozrywkę na piątkowy wieczór od kina artystycznego. dziękuję dobranoc koniec imprezy. I miejmy do siebie troche szacunku, niektórymi ludźmi to naprawde admini powinni się zająć.
Moja mama był na tym w kinie parę dni temu, wróciła zła. O to co powiedziała:
1.Beznadzieja
2.Zero dobrych aktorów
3.Nic śmiesznego
4.Brak fabuły
5. W kinie było zimno(lol2)
Najgorsza polska komedia od kilku lat, z opisu przypomina mi średni ,,Testosteron''
O, widzę, że kolega jest zwolennikiem państwa policyjnego!!!
A film jest hujowy i nawet sami admini nie zamkną nam ust!!!
Precz z komuną i saramowiczem!!!!!!!!!!!1
Niech żyją orzeszki!!!!!!!!!!!!!!!!
wolność słowa polega na możliwości nieskrępowanej niczym wyrażania swojej opinii a za takie rzeczy tutaj można zostać jedynie zbluzganym i obrażonym, karanie takich ludzi nie ma nic wspólnego z komuną tylko przestrzeganiem zasad kultury i normalnej dyskusji to po 1. po 2 nie jesteśmy na Ty żebyś mi mówił per "kolega". po 3 jak już przeklinasz to rób to poprawnie.
i jak mi ktoś jeszcze raz powie że w tym filmie nie było dobrej gry aktorskiej to niech sam zagra lepiej od Kluźniak.
ależ nie ma za co :D jestem jak strażnik Teksasu pojawiam się zawsze tam gdzie trzeba ratować uciśnionych xD
KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA,KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA, KOLEGA!!!!!!!!!!
i co mi zrobisz, zrobisz wjazd na chatę Gwiazdą Śmierci?
A "poprawnie" przeklinać na tym portalu nie można, bo Wielki Brat patrzy ;)
Nie irytuj się tak kolego. Może jesteś taki spięty, bo hełmofon uciska ci mózg?
Niech mocz będzie z tobą!!!
lordrakos, szkoda nerwów.
Jak widać ten Pan (?) jest tzw. trollem.
Nie warto go karmić.
Geezz!!
Ludzie,trochę spokoju :) Czyż wyście poszaleli? Spodziewaliście się niesamowicie ambitnego kina,skoro to komedia ?
Nie przepadam za polskim kinem,ale niektóre filmy nie są złe. Idziecie na komedie to idziecie się pośmiać,a nie rozwikływać morderstwo. Poza tym nie ma sensu się wykłócać,czy film jest dobry,czy też nie-to donikąd doprowadzi,bo każdy ma inny gust i jednym się podobało,a drugim nie.Jedni będą zażarcie bronić filmu,a drudzy uparcie po nim jeździć :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
marcin112 każdemu podobają się inne filmy, dla ciebie ten film jest beznadziejny, dla innych znakomity! I nie oceniaj innych nie wyzywaj od troli bo lubią inne filmy niż ty, zastanów się do cholery czasem o czym piszesz, każdy ma swój gust, każdemu podoba się coś innego! Kazdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie można tak wyzywać tych, którzy maja inne zdanie niż ty...
Jak ci nasram dla żartu na wycieraczce, to też uznasz, że każdy ma prawo mieć swoje "poczucie humoru" ?
Jak ci nasram dla żartu na wycieraczce, to też uznasz, że każdy ma prawo mieć swoje "poczucie humoru" ? To wtedy uznam, że brak ci kultury i ogłady. I nawet mocz i orzeszki ci nie pomogą.
"To wtedy uznam, że brak ci kultury i ogłady."
To byłoby jego poczucie humoru, a nie brak kultury, zresztą o gustach się nie rozmawia hahaha. To samo jakbym Ci nasrał na klatę to też uznałbyś za poczucie humoru nawet jeśliby Ci się to nie spodobało bo jak już wspomniałem o gustach się nie rozmawia :)
Tak, a czemu nie? Przecież, każdy ma inne poczucie humoru, a o gustach się nie rozmawia jak Wy to macie w zwyczaju. Dawanie temu filmowi ocenę 9/10 i mówienie, że ten film jest dobry z poczuciem humoru, w którym dialogi są na poziomie gimnazjum uważasz za słuszne? Jeśli tak to nasranie Ci na klatę powinno być bardzo dużym poczuciem humoru.
nie ma to jak mieszać rzeczywistość filmową z rzeczywistością na co dzień:]. poczucie humoru mieści się w granicach w których nie wyrządzamy tym komuś krzywdy i nie naruszamy jego osobistości a wasze teorie są wprost z ulicy wzięte... zgadzam się że 9/10 to za dużo ale przedział 6/7 za ten film biorąc pod uwagę poziom komedii i ogólnie sam gatunek jest jak najbardziej zasłużony.
Ale srając mu na klatę robię mu jakąś krzywdę? Nie naruszam jego osobistości.
normalnie wypowiadasz się jak kumpel Joli Rutowicz :D
wandalizm jest wandalizmem( niszczenie bez wyraźnego powodu cudzego mienia, zwłaszcza publicznego, czyli dostępnego dla wszystkich) - proponuję zajrzeć do słownika, bo coś ci się miesza.
Poczucie humoru.... Osoba inteligentna (i do tego wykształcona) ma większe poczucie humoru od osoby prostej i niewykształconej. Ma większy zakres wiedzy, zatem jest w stanie więcej rzeczy ze sobą skojarzyć. Poczucie humoru ma związek z inteligencją. Im ktoś ma większy iloraz inteligencji - zazwyczaj tym jest większe jego poczucie humoru.
(zapożyczone z netu) Reasumując... osoby inteligentne dały słuszną ocenę wysoką, a osoby niezbyt... dały niską :D
anyerpenno ile ty masz lat tak sie zastanawiam, po Twoich wypowiedziach sądzę, że niewiele. Blue_Angel w pełni się z Tobą zgadzam poziom tej dyskusji już dawno zszedł poniżej normy!
Uważasz, że nastolatek mógłby mieć tak błyskotliwy umysł jak mój. Oj Basiu, psycholożką to ty nie będziesz.
Do kina wybrałem się z dziewczyną i teściami. Zdecydowanie nie wybierałem filmu. Chciałem iść na coś innego, ale rodzinne wyjście, więc poszedłem na ustępstwa.
I tak negatywnie nastawiony zasiadłem w fotelu, a na ekranie na prawdę śmieszny film! Tak zaskoczony dawno nie byłem. Ostatnio same badziewia widziałem. Próby komedii wyglądające jak dramaty bardziej. A tu porządny film. Pełen humoru. I ta ruda (Kluźniak) grała kosmicznie. :D
Nawet nie próbuję zrozumieć negatywnej energii twórcy tematu. Dla otwartych umysłów film będzie doskonałą rozrywką. :)
Polecam.
7/10 (a osoby oceniające krańcowo pozdrawiam serdecznie)
A mnie się tam podobało nawet. Zrelaksowałem się na nim. A fabuła jak na Polski film ciekawa :P Dlatego daje 7/10
Uważam, że film jest świetny, ubawiłam się jak nigdy. Jak dla mnie świetny relaks i zabawa. Polecam każdemu kto ma poczucie humoru .
A ja ostrzegam przed takimi ludźmi jak "marcin112 " zapewne ten człowiek nie ma poczucia humoru i jest strasznie gburowaty :) film bardzo pozytywny mnóstwo ciekawych hasełek :) ogólnie jak najbardziej polecam :D
I pozdrawiam wszystkich gburów wystawiających słabe oceny i wprowadzających innych w błąd :)