4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Byłam przypadkowo na premierze tego filmu i pozytywnie mnie zaskoczył. Było wiele śmiesznych scen, super gra aktorów. Osoby, którym podobał się film "Lejdis", bedą zadowolone ;) Polecam!

kingusia

Powinno sie zabronic dodawania komentarzy uzytkownikom swiezo zarejestrowanym. Swoja droga, ile oni placa za te żenujące wpisy?

kingusia

Kingusia, leć lekcję odrabiać, a nie za kino się zabierasz. Za głupia na to jesteś...

Alex303

Hej! O gustach się nie dyskutuję! Nie może lubić tego filmu? Macie z tym jakiś problem? dareczek twój komentarz mnie rozśmieszył. Bo Twoim zdaniem, każdy powinien oceniać film względem większości. Ja filmu nie widziałam, ale chcę pójść, żeby też się wypowiedzieć i jak ocenię na "+" w co wątpie, to co, też napiszecie, że jestem głupia? kingusia jest głupia, bo ma własne zdanie? A więc jak ktoś ma inne zdanie niż Wy to od razu jest głupi?
Współczuję Wam, bo ani to z wami podyskutować ani... po prostu nic. Dyskusja polega na wymianie własnych opinii i poglądów na dany temat, ale jak Wy wolicie kogoś obrazić i powiedzieć, że się nie zna, zamiast napisać " A moim zdaniem gra aktorów była kiepska. Ogólnie cały film mi się nie podobał. Nie polecam". Macie z tym problem? Z kulturalną dyskusją? Nawet nie wiecie jakie to jest denerwujące, bo przez takich ludzi jak WY inni boją się powiedzieć co myślą, bo od razu są karceni.
I tak. Mam rację.

Cassopei

Kolezanko, gdzie ja napisalem, ze "każdy powinien oceniać film względem większości"? Moze raczysz zauwazyc, ze znakomita wiekszosc uzytkowników wypowiadajacych sie pochlebnie, to zalozone napredce fikcyjne konta? Z kim mam dyskutowac, z oplacona Kingusia, która nie jest nawet ową Kingusia? Litosci...

dareczek

Masz rację, zobacz co za bagno wokół filmu Weekend- ppo prostu załamka ...-bo tyle świeżynek głosi Ochy a Achy....
Dno ....

ocenił(a) film na 9
dareczek

Gościu jesteś starsznie asle to starsznie przewrażliwiony ja jestem bardzo zadowolona z filmu... w przeciwieństwie do mniemanego Lejdis które jak dla mnie było gniotem totalnym... Wybacz ale byłam dzisiaj na tym w kinie i nie żałuje ;) Niektóre teksty były po prostu zabójcze a że Ci sie nie podobał film to nie mój problem to kwestia gustu...
JA POLECAM

ocenił(a) film na 1
kingusia

Ale zauważcie, że oni (czyli według mnie ci opłaceni) odwołują się głównie do etosu filmu Lejdis jakby to był jakiś hit. Jego ocena na tym portalu tez nie jest za wysoka. Sam film był słaby. Ale obejrzała go w kinie rekordowa ilość osób - 2 mln. Dlaczego? Wydaje mi się że to tytuł Lejdis sugerujący wyjawienie jakichś prawd o kobietach lub że jest on stworzony specjalnie dla kobiet nakręcił wtedy tą spirale.
Wszystkie moje koleżanki o zacięciu lekko feministycznym chciały go obejrzeć. I chyba teraz chodzi oto aby przywołać tamta publikę i znów zarobić parę baniek sugerując że jest to firm o podobnej konwencji.
No to widzowie zapłacą ale się rozczarują.

ocenił(a) film na 6
Balck_Jack

sugerujesz sie ocenami na filmwebie? tutaj 'Pan Tadeusz' ma taka sama srednia jak 'Lejdis'

de_niro_fan_500

Bo Pan Tadeusz jest na takim samym poziomie jak Lejdis. Aktorstwo "młode pokolenie" w Lejdis prezentuje niezłe, choć nie ma jeszcze tej klasy co Seweryn czy Linda, ale to kwestia czasu. Wajda dostał gotowy zgrabny scenariusz i zrobił kolejnego nadętego gniota, który ma dąć w tuby "genialności" pana Andrzeja.

de_niro_fan_500

Dla mnie zestawianie tych dwoch filmow w jednym szeregu lekka przesada, a średnia nie mowi prawdy o filmie.
Nim sie na film wybiore wolę przejrzeć kilkanaście opinni ludzi ( myślących! ) niż na reklamy z TV płynące ....

ocenił(a) film na 1
boundless

Normalnie mam dość czytania wypowiedzi osób które są opłacane i zakładają 10 kont żeby dać temu kiepskiemu filmowi ocenę 10 i piszą w swoich tematach jai on nie jest świetny- TY co to czytasz- idz do kina, daj im zarobić za ich "ciężką" pracę, a później żałuj tak jak ja swoich pieniędzy i przede wszystkim straconego na sali kinowej czasu!!!

ocenił(a) film na 9
kingusia

Zapłacili mi tyle, że do końca życia starczy mi na bilety do kina na te "kiepskie" filmy :D:D:D

kingusia

http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/tygodnik-kultu... TVP KULTURA dyskusja renomowanych polskich krytyków filmowych o tym "filmie" .... dno, metr mułu, kloaka, skok na kasę, badziewie, syf.

artpost1

http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/tygodnik-kultu... TVP KULTURA dyskusja renomowanych polskich krytyków filmowych o tym "filmie" .... dno, metr mułu, kloaka, skok na kasę, badziewie, syf.

artpost1

http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/tygodnik-kulturalny/wideo/04022011 -2230/3802267