Nie rozumiem dlaczego poczucie humoru w Polsce jest na takim dennym poziomie. Ocena dlatego filmu to wielkie nieporozumienie. Nie jest to kino artystyczne tylko rozluźniający film mający zapewnić rozrywkę przez około 1,5 godziny.Ludzie w Polsce są zaściankowi i tępi.. taka prawda. Film trzyma poziom i scenariusz jest fajnie zmontowany. ALE TO PRZECIEŻ POLSKA CO KRZYŻEM WOJUJE
Po prostu rewelacyjna komedia, jeżeli ktoś ceni filmy takie jak "Ciało" , to koniecznie. Po prostu świetna rozrywka i genialne aktorstwo. ;)
A panu powyżej dziękujemy. Pod monopol "Srających na lodzie "recenzować.
Zsamot ty raczej powinieneś iść pod monopol bo jeżeli film takiego kalibru ci się podoba to nie odstajesz od żuli biesiadujących całymi dniami pod sklepem.
Cóż, z Twoim poziomem komentarza to nikogo nie zachęcisz do filmu... Trochę kultury, i argumentów, argumentów!
Jak dla mnie to mam wielki dylemat z tym filmem. Świetny pomysł na pastisz amerykańskich filmów akcji, wyprodukowany zresztą przez Warner Bros, ale mam wrażenie, że Pan Saramonowicz nie bardzo wiedział, jak te VI historii połączyć w całość... Jedyne co się jako tako broni w tym filmie to koniec. No i świetni aktorzy, którzy tutaj jednak nie do końca chyba zrozumieli scenariusz :) Ale Kot mówiący o kotach - mały rarytas :)