4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Nie rozumiem dlaczego poczucie humoru w Polsce jest na takim dennym poziomie. Ocena dlatego filmu to wielkie nieporozumienie. Nie jest to kino artystyczne tylko rozluźniający film mający zapewnić rozrywkę przez około 1,5 godziny.Ludzie w Polsce są zaściankowi i tępi.. taka prawda. Film trzyma poziom i scenariusz jest fajnie zmontowany. ALE TO PRZECIEŻ POLSKA CO KRZYŻEM WOJUJE

ocenił(a) film na 8
damcio_sylwula

Po prostu rewelacyjna komedia, jeżeli ktoś ceni filmy takie jak "Ciało" , to koniecznie. Po prostu świetna rozrywka i genialne aktorstwo. ;)
A panu powyżej dziękujemy. Pod monopol "Srających na lodzie "recenzować.

ocenił(a) film na 1
zsamot

Zsamot ty raczej powinieneś iść pod monopol bo jeżeli film takiego kalibru ci się podoba to nie odstajesz od żuli biesiadujących całymi dniami pod sklepem.

ocenił(a) film na 6
damcio_sylwula

Cóż, z Twoim poziomem komentarza to nikogo nie zachęcisz do filmu... Trochę kultury, i argumentów, argumentów!
Jak dla mnie to mam wielki dylemat z tym filmem. Świetny pomysł na pastisz amerykańskich filmów akcji, wyprodukowany zresztą przez Warner Bros, ale mam wrażenie, że Pan Saramonowicz nie bardzo wiedział, jak te VI historii połączyć w całość... Jedyne co się jako tako broni w tym filmie to koniec. No i świetni aktorzy, którzy tutaj jednak nie do końca chyba zrozumieli scenariusz :) Ale Kot mówiący o kotach - mały rarytas :)