Byłem przedwczoraj na filmie i miło mnie zaskoczył.na szczęście nie była to komedia
romantyczna ani film na poziomie ciacha.Często jak miałem iść do kina to czytalem
najpierw komentarze na filmweb i jak większość byla negatywna to sobie darowałem.od
dzisiaj się już nie sugeruje,bo dla mnie ten film jest w pierwszej piątce polskich komedii
ostatnich 20 lat.i dziwnie jakoś ,że całe kino się śmiało a tu same komentarze
niepochlebne.Według mnie 8/10.
Alex303 jeśli film jest tak beznadziejny to robisz mu tak czy inaczej reklamę eksploatując się w każdym z wątków. Przez takich jak Ty sięgnąłem mimo woli po beznadziejne "Ciacho";) Nie mogłem się oprzeć po tylu fobicznych opiniach.
o to mi właśnie chodziło ale niezrozumiale napisałem.Ciacho było beznadziejne!!!!to nie jest jakieś ciacho
mam wrazenie ze tu na forum nie mozna sie wypowiedziec pozytywnie poniewaz od razu jest sie posadzanym o bycie klakierem,ktos tu chyba cierpi na manie przesladowczo -spiskowa
film jest smieszny dla ludzi(mezczyzn) z dystansem do siebie
ja bylam ubawiona do lez a czytajac komentarze mam wrazenie ze powinnam sie tego wstydzic
nie polecam filmu gburom i malkontentom przewrazliwionym na punkcie swojego ego
no, w końcu jakaś pozytywna opinia. :))) Aż dziw bierze, że ten film ma tak niskie opinie, jest tak dobry jak lejdis, może lepszy? Super!