4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

Film o niczym, a co najlepsze potrafi rozbawiać...jak ktoś ma ochotę na doba komedie polska.. polecam. Niektóre teksty trochę szowinistyczne aczkolwiek faceci z dystansem do siebie tez się pośmieją. Znakomita gra Dominiki Kluźniak i Mai Hirish. Dziewczyny dają czadu po "jedzeniu ekologicznym"

paulaa07033

Właśnie sceny z jedzeniem ekologicznym były dla mnie najbardziej wymuszone w całym filmie, ale skoro Tobie się podobało, ok, masz swoje zdanie.

FatMat

http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/tygodnik-kulturalny/wideo/04022011 -2230/3802267 Kloaka i metr mułu.

ocenił(a) film na 6
artpost1

no prosze! tutaj tez zbawiasz swiat, zeby zapomniec o nieudanym zyciu prywatnym?;d

ocenił(a) film na 2
de_niro_fan_500

Myślę, że jeden link w jednym temacie wystarczy i nie musisz dzielić się z nami tym we wszystkich wątkach. To że taki film nie będzie cieszył się popularnością wśród krytyków jest raczej pewne i mnie to nie dziwi. Druga sprawa, nie każdy sugeruje się ich opiniami. Pan Zdzisław Pietrasik dobrze prawi i się z nim zgadzam, natomiast typ w bordowym wdzianku który powiedział, że wszystkie polskie filmy jakie teraz wychodzą są beznadziejne to chyba mało ich widział.

ocenił(a) film na 6
dolce8

nie spodziewalem sie, ze kiedys sie z toba zgadze, ale zgadzam sie z toba w 90%.

de_niro_fan_500

de_niro_fan_500 kolego, zbawiam świat podając RECENZJE ludzi, którzy podają swoje TWARZE i NAZWISKA, a nie lizodupne opinie opinie internautów ukrytych za nickami. Czujesz różnicę ?

de_niro_fan_500

de_niro_fan_500 Kolega nie umie przytoczyć chociaż jednej pochwalnej recenzji tego "czegoś", a mówi, że mam "nieudane życie prywatne". Sam podbija bębenek gównojadztwa polskiej "komedyjnej" kinematografii, a nie umie podać choć JEDNEJ pochwalnej recenzji kogokolwiek .... prócz wynajętych klakierów ukrytych pod bezosobowymi nickami. To jest urok polskiego "szołbiznesu" sprzedajnego. ZERO.

ocenił(a) film na 6
artpost1

a jedynym twoim argumentem na temat KAZDEGO filmu, ktory oceniasz jest to co mowia o nim inni. wejdz na pofil filmu, wejdz w recenzje pani Doroty i juz masz, nie trzeba daleko szukac. oczywiscie, uznasz ja za przekupiona, bo nie zgadza sie z toba.

de_niro_fan_500

Chłopaczku z makroregionu, wynajęty pistolecie ze wsi Głucha Dolna .... miałeś podać mi przykład RECENZJI POCHWALNEJ, a nie jakiejś pisaniny dziewczynki z portalu FILMWEB. Jesteś aż takim downem czy urazem ?

ocenił(a) film na 6
artpost1

sam widzisz, gdy ktos pisze o tym filmie dobrze, jest dziewczynka nie znajaca sie na filmie, nie okresliles na jakich stronach mam szukac tych recenzji. Nie jestem przez nikogo wynajęty, a ty nie miałbyś odwagi powiedzieć mi tego w twarz, panie trollu. I proszę o nie obrażanie downów, jest przypadek tej choroby w mojej rodzinie i nie uwazam siebie za osobe godna nazywania w ten sposob. Zanim zaczniesz kogoś obrażać za osłoną nicku, przedstaw się może z imienia i nazwiska, jeśli masz odwagę w co wątpię.

ocenił(a) film na 8
FatMat

wymuszoną produkcją było chociazby ciacho..żadna z "gwiazd" nie uratowała tego filmu.A ten film nie należny do najgorszych, wiadomo gdybyśmy chcieli sie czepiać wszystkich szczegółów nikt nie oglądał by polskich produkcji.TAk wiec tzreba wspierac polska kinematografie z nadzieja ze się rozwinie:)

ocenił(a) film na 8
FatMat

"Ale widzę ze FAtMAt dal ciacho "3" a jak sie pozbyć cellulitu "2" to chyba to jest jakieś wymuszenie?!

paulaa07033

Dla mnie najlepszym był tekst Boczarskiei "Przysięgam tym razem naprawdę nie" który kończył ten żałosny film.

ocenił(a) film na 9
Kronk

film bdb

paulaa07033

sorki pomyliłem tematy:)))