Film o niczym, a co najlepsze potrafi rozbawiać...jak ktoś ma ochotę na doba komedie polska.. polecam. Niektóre teksty trochę szowinistyczne aczkolwiek faceci z dystansem do siebie tez się pośmieją. Znakomita gra Dominiki Kluźniak i Mai Hirish. Dziewczyny dają czadu po "jedzeniu ekologicznym"
Właśnie sceny z jedzeniem ekologicznym były dla mnie najbardziej wymuszone w całym filmie, ale skoro Tobie się podobało, ok, masz swoje zdanie.
http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/tygodnik-kulturalny/wideo/04022011 -2230/3802267 Kloaka i metr mułu.
no prosze! tutaj tez zbawiasz swiat, zeby zapomniec o nieudanym zyciu prywatnym?;d
Myślę, że jeden link w jednym temacie wystarczy i nie musisz dzielić się z nami tym we wszystkich wątkach. To że taki film nie będzie cieszył się popularnością wśród krytyków jest raczej pewne i mnie to nie dziwi. Druga sprawa, nie każdy sugeruje się ich opiniami. Pan Zdzisław Pietrasik dobrze prawi i się z nim zgadzam, natomiast typ w bordowym wdzianku który powiedział, że wszystkie polskie filmy jakie teraz wychodzą są beznadziejne to chyba mało ich widział.
nie spodziewalem sie, ze kiedys sie z toba zgadze, ale zgadzam sie z toba w 90%.
de_niro_fan_500 kolego, zbawiam świat podając RECENZJE ludzi, którzy podają swoje TWARZE i NAZWISKA, a nie lizodupne opinie opinie internautów ukrytych za nickami. Czujesz różnicę ?
de_niro_fan_500 Kolega nie umie przytoczyć chociaż jednej pochwalnej recenzji tego "czegoś", a mówi, że mam "nieudane życie prywatne". Sam podbija bębenek gównojadztwa polskiej "komedyjnej" kinematografii, a nie umie podać choć JEDNEJ pochwalnej recenzji kogokolwiek .... prócz wynajętych klakierów ukrytych pod bezosobowymi nickami. To jest urok polskiego "szołbiznesu" sprzedajnego. ZERO.
a jedynym twoim argumentem na temat KAZDEGO filmu, ktory oceniasz jest to co mowia o nim inni. wejdz na pofil filmu, wejdz w recenzje pani Doroty i juz masz, nie trzeba daleko szukac. oczywiscie, uznasz ja za przekupiona, bo nie zgadza sie z toba.
Chłopaczku z makroregionu, wynajęty pistolecie ze wsi Głucha Dolna .... miałeś podać mi przykład RECENZJI POCHWALNEJ, a nie jakiejś pisaniny dziewczynki z portalu FILMWEB. Jesteś aż takim downem czy urazem ?
sam widzisz, gdy ktos pisze o tym filmie dobrze, jest dziewczynka nie znajaca sie na filmie, nie okresliles na jakich stronach mam szukac tych recenzji. Nie jestem przez nikogo wynajęty, a ty nie miałbyś odwagi powiedzieć mi tego w twarz, panie trollu. I proszę o nie obrażanie downów, jest przypadek tej choroby w mojej rodzinie i nie uwazam siebie za osobe godna nazywania w ten sposob. Zanim zaczniesz kogoś obrażać za osłoną nicku, przedstaw się może z imienia i nazwiska, jeśli masz odwagę w co wątpię.
wymuszoną produkcją było chociazby ciacho..żadna z "gwiazd" nie uratowała tego filmu.A ten film nie należny do najgorszych, wiadomo gdybyśmy chcieli sie czepiać wszystkich szczegółów nikt nie oglądał by polskich produkcji.TAk wiec tzreba wspierac polska kinematografie z nadzieja ze się rozwinie:)
"Ale widzę ze FAtMAt dal ciacho "3" a jak sie pozbyć cellulitu "2" to chyba to jest jakieś wymuszenie?!
Dla mnie najlepszym był tekst Boczarskiei "Przysięgam tym razem naprawdę nie" który kończył ten żałosny film.