ja śmiałam się praktycznie cały czas. Rewelacyjny film ;) jeśli komuś podobał się film "Lejdis" to ten na pewno ten również przypadnie mu do gustu :) aczkolwiek nie ukrywam że jest zdecydowanie film dla kobiet !! POLECAM
Dziewczyno z gimnazjum, to że Cie chłopak zabrał na film, nie świadczy, że jest dobry (film, nie chłopak) Pozdrawiam
Ty chyba jakiś sfrustrowany jesteś, ile jeszcze postów napiszesz i ilu ludziom gust obrazisz? Co jakaś pozytywna opinia o filmie, tam Ty z mało uprzejmymi postami. Dla czytających-sprawdźcie inne wypowiedzi na temat tego filmu, które napisał przemo939. Pozdrawiam, mimo wszystko.
a nie przyszło Ci do głowy że Saromonowicz jako reżyser nadaje się tylko do reklam lub flu form nie dłuższych niż 60 sekund. Chała będąca tym filmem dobitnie pokazuje że to Konecki nadawał jakość ....
Jeżeli Lejdis było mega w kosmos, to ja tego chyba jednak nie obejrzę. Chociaż tak niska ocena... aż korci, żeby zobaczyć co może być aż tak chałowe.
PS. Tak samo muszę dorwać Superbabies: Baby Geniuses 2. Ma na IMDB całe 1,4!
Ciężko mi sobie wyobrazić film bardziej gówniany od "Lejdis", ale może jeszcze mało w życiu widziałem.
racja, bardzo podobny do Ladies i mam wobec obu takie same odczucia, a mianowicie - to ciekawe zobaczyc co zostalo skrojone pod gusta szerokich mas. Prawdopodobnie wczesniej przeprowadzono badania zeby sprawdzic, czego publika oczekuje od "polskiej komedi o o kobiertach" i jakie produkty da sie przy okazji zareklamowac... Dla mnie jako socjologa polskie produkcje tego typu sa bardzo interesujace. W ramach obserwacji uczestniczacej przebywalam wsrod nisko wyksztalconych i niewywalifikowanych ludzi, których główną rozrywką jest dyskoteka, a podtawowym zainteresowaniem solarium i siłownia.. Wierzcie mi, tam gusty filmowe są inne niż na portalu filmweb, a Ladies biło rekordy popularności ; ] więc ten film chyba również opłaci się producentom...