4,9 48 tys. ocen
4,9 10 1 48497
4,6 11 krytyków
Jak się pozbyć cellulitu
powrót do forum filmu Jak się pozbyć cellulitu

warto

ocenił(a) film na 10

ja śmiałam się praktycznie cały czas. Rewelacyjny film ;) jeśli komuś podobał się film "Lejdis" to ten na pewno ten również przypadnie mu do gustu :) aczkolwiek nie ukrywam że jest zdecydowanie film dla kobiet !! POLECAM

patrycj_a

Dziewczyno z gimnazjum, to że Cie chłopak zabrał na film, nie świadczy, że jest dobry (film, nie chłopak) Pozdrawiam

przemo939

Ty chyba jakiś sfrustrowany jesteś, ile jeszcze postów napiszesz i ilu ludziom gust obrazisz? Co jakaś pozytywna opinia o filmie, tam Ty z mało uprzejmymi postami. Dla czytających-sprawdźcie inne wypowiedzi na temat tego filmu, które napisał przemo939. Pozdrawiam, mimo wszystko.

ocenił(a) film na 1
oszin13

a nie przyszło Ci do głowy że Saromonowicz jako reżyser nadaje się tylko do reklam lub flu form nie dłuższych niż 60 sekund. Chała będąca tym filmem dobitnie pokazuje że to Konecki nadawał jakość ....

przemo939

fajna xywa przemo, ale nie myśl ,że wszystko się kręci wokół siurków.

patrycj_a

słąbizna !!! LEJDIS BYŁO MEGA W KOSOMOS ALE TO??? byłem wczoraj i się wielce rozczarowałem:))

londontown

Jeżeli Lejdis było mega w kosmos, to ja tego chyba jednak nie obejrzę. Chociaż tak niska ocena... aż korci, żeby zobaczyć co może być aż tak chałowe.
PS. Tak samo muszę dorwać Superbabies: Baby Geniuses 2. Ma na IMDB całe 1,4!

londontown

Ciężko mi sobie wyobrazić film bardziej gówniany od "Lejdis", ale może jeszcze mało w życiu widziałem.

patrycj_a

racja, bardzo podobny do Ladies i mam wobec obu takie same odczucia, a mianowicie - to ciekawe zobaczyc co zostalo skrojone pod gusta szerokich mas. Prawdopodobnie wczesniej przeprowadzono badania zeby sprawdzic, czego publika oczekuje od "polskiej komedi o o kobiertach" i jakie produkty da sie przy okazji zareklamowac... Dla mnie jako socjologa polskie produkcje tego typu sa bardzo interesujace. W ramach obserwacji uczestniczacej przebywalam wsrod nisko wyksztalconych i niewywalifikowanych ludzi, których główną rozrywką jest dyskoteka, a podtawowym zainteresowaniem solarium i siłownia.. Wierzcie mi, tam gusty filmowe są inne niż na portalu filmweb, a Ladies biło rekordy popularności ; ] więc ten film chyba również opłaci się producentom...