Możecie podać mi jakieś tytuły komedii romantycznych ale takich które nie zajmują pierwszych miejsc na filmweb'ie, bo te już raczej widziałam. Wolałabym, żeby były to filmy mniej popularne i według Was warte obejrzenia ;))
może Ulubieńcy Ameryki? Albo Pretty Man? Lubię jeszcze- Dziewczyna z Jersey, Facet z ogłoszenia, Jak wygrać miłość, To skomplikowane, stare ale jare- 16 świeczek, może polskie- przygoda z piosenką, małżeństwo z rozsądku, fantastyczne komedie francuskie (w sumie nie wiem, czy lubisz, ale polecam) Tresor, Układ idealny itp. , ojjj... wiele by jeszcze można wymienić :D
I JEŚLI NIE OGLĄDAŁAŚ ZAKOCHANEGO PARYŻA... to jest to punkt obowiązkowy :D'
Nawiedzona narzeczona (Eva Longoria - świetna), Pamiętnik, Co się zdarzyło w Las Vegas, Klub winowajców (może nie do końca komedia romantyczna), Ślubne wojny, Narzeczony mimo woli, Sztuka zrywania, P.S.Kocham Cię, Szkoła uczuć, Nic nie mów (1989), Och, życie (średnio mi się podobał), Łatwa dziewczyna (wbrew pozorom wynikającym z tytułu bardzo fajny), Jedna noc z królem (warto obejrzeć dla muzyki, bo tak to słaby), Gwiezdny pył (miłość do gwiazdy), Dziewczyna z Alabamy (dla mnie średni, ale ogólnie dziewczynom się podoba), Wyznania zakupoholiczki (można polubić bohaterkę), Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie (włoski film na podstawie książki za którą się zabieram, oceniłam na 4, ale to dlatego że trochę irytowały mnie niektóre sceny, ale ogólnie film fajny i może się podobać), Scusa ma ti voglio sposare (chyba po polsku: Wybacz, ale chcę się z tobą ożenić, słabsza o wiele od jedynki, jak dla mnie nieporozumienie, choć zabawne), Zaczarowana (trochę bajkowa, ale nie tylko dla dzieci), Tak to się teraz robi (mi się bardzo podobał), Miasto nadziei (może nie rewelacja, ale z Colinem :)), Życie od kuchni, Ja cię kocham, a ty śpisz (dla mnie średni), Zaplątani (animowany, ale fajny), Oświadczyny po Irlandzku, Sposób na teściową (pewnie widziałaś, leci w tv kilka razy w roku), Dom nad jeziorem, Duma i uprzedzenie (2005), Beastly (uwielbiam, różni się od książki, ale jak dla mnie na plus), Ostatnia piosenka, Cztery gwiazdki (trochę zakręcony), Mała wielka miłość (polski, ale nie najgorszy), Wszystko o Stevenie (dla mnie świetny, nie rozumiem dlaczego ta Złota Malina), Prawo ciążenia (niezły), Polubić czy poślubić, Książę i ja (nie lubię tej aktorki, ale może być)... więcej nie chce mi przyjść do głowy... mam nadzieję że pomogłam :)