Bardzo prosze o tytuły jakichś super komedi romantycznych, takich żeby byly smieszne i był wątek miłosny :) Z góry thx za pomoc:)
Ja mogę podać takie: Ed TV, Wielki podryw, Zakochana złośnica, Cała ona. Jak przypomnę sobie jeszcze jakieś fajne to napiszę:)
Jeszcze Słodki listopad i 2 tygodnie na miłość. Pierwsze nie jest aż takie śmieszne ale drugi film jest nawet, nawet:)
No hej ja proponuję Zakręcony piątek, Ona to on(świetny film), To mnie kręci, Cinderella story, Kate i Leopold i wiele innych! Pozdrawiam i zapraszam do mnie:)
Słyszałam że fajny jest Efekt motyla ;) A tak te co znam..Całe szczęście,całkiem fajny-Tylko mnie kochaj i wiele wiele innych mozesz zobaczyc moje u mnie w ulubionych tam napewno znajdziesz coś ciekawego bo za dużo by wymieniać !! :P
pamietnik ksiazniczki 2, czego pragnie dziewczyna, wredne dziewczyny, szkola uczuc, szkola uwodzenia 1, czego pragna kobiety
A ja dodam jeszcze "Bez pamięci" (Head Over Heels), "Randka z Lucy", "Dziewczyny i chłopaki", "Marta i Wielbiciele", "Tam gdzie ty", "Ciasteczko", "Miłość. Nie przeszkadzać!", "Amelia", "Jak w niebie", "Notting Hill".
ja raczej wole moj chłopak sie żeni, step up, polowanie na druchny, Hitch,Zakochana złośnica, wyższość uczuć, ukryte pragnienia, Bridget Jones, Lake House
najgorsza dlaczego nie
ps. straszne ze ja tyle tego oglondam ;(
Rozpaczliwie szukając Susan, Piękne dziewczyny, Dziewczyna gangstera, Kate i Leopold, Masz wiadomość...
Jak dla mnie najlepszą komedia romantyczna jest TO WŁAŚNIE MIŁOSĆ => polecam :D
Fajne sa tez dziewczyna z Alabamy, Masz wiadomość, Kate i Leopold (plus wszystkie komedia z Meg Ryan) Zakochany Szekspir...
A najgorsza to i tak Dlaczego nie ... lepiej nie ogladać... :D
Jestem za :D
Dlaczego nie jest koszmarne... juz tylko mnie kochaj było beznadziejne (żadnego sensu koligacje rodzinne jak w Modzie na Sukces, tylko ta blondyneczka urocza była ) a tu dno zupełne... czasem myslę że powinno byc można dać ocene minusową :D Dla takich filmów jak Dlaczego nie :D
PS jak bedzie taki fancluba to sie pisze D:
Ona to on, mesko- damska rzecz (suppper film) , dzis 13 jutro 30, a moment to remember, szkoła uczuć, czego pragnie dziewczyna , pamietnik ksiażniczki 2cz., jak stacić chłopaka w 10 dni, tylko mnie kochaj, nigdy w życiu. I wiele wiele innych:)
Dla mnie najlepsze to 'Zakochana złośnica'i właśnie "Jak stracić chłopaka w 1o dni"