PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

2 Trailer

użytkownik usunięty

Już w ten piątek ( 11.04.2014 ) ukaże się 2 trailer
Bedzie on trwał 2 minuty i 24 sekundy

Niestety narazie nic nie wiadomo o polskim trailerze

ocenił(a) film na 9

Hmmm... mogę źródło?

użytkownik usunięty
Anonim90

Berk's Grapevine

ocenił(a) film na 9

Dzięki :-)

a tymczasem możemy obejrzeć jedenastosekundowy teaser kolejnego trailera ; )
http://www.berksgrapevine.com/2014/04/dragons-trailer-trailer-for-trailer.html

użytkownik usunięty
wendydarling

Widziałam to rano. Kocham ten moment jak Czkawke troche przymroziło :'D

Też chciałam opublikować ten link, ale nie mogłam, bo mi síę wyświetlało "Niestaty Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź" i nigdy nie mogę tego pominąć
Jak ci się udało to opublikować?

Uwielbiam tego smoka! <3 Jestem ciekawa jak przetłumaczą nazwę Bewilderbeast... I nie mogę się doczekać nowego zwiastuna.

ocenił(a) film na 9

Co do trailera - czy uważacie, że w filmie będą inne Nocne furie? Bo zauważyłem, że Valka znała sekret Szczerbatka w zwiastunie - są 2 opcje - albo ona miała do czynienia ze Szczerbatkiem, albo z innymi Nocnymi Furiami. Jeśli to drugie, pytanie brzmi - czy będzie temat innych smoków tego gatunku poruszony?

ocenił(a) film na 8
Anonim90

O Odynie błagam, oby nie! Tak serio, to już trochę uroku odebrali pierwszej części, Czkawka nie jest pierwszym, który lata na smokach, pierwsza jest Valka. Gdyby się jeszcze okazało, że Valka ma Jakąś Nocną Furię, bądź spotkała się wcześniej ze Szczerbatkiem, to będę zawiedziona, bo cały czar postaci Czkawki pryśnie. Już nie będzie "Pierwszym z Wikingów", będzie po prostu "Pierwszym Wikingiem, który się jawnie zbuntował i pokazał że się da". Palma pierwszeństwa tresowania smoków jednak będzie w rękach Valki.