PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

5 minut

ocenił(a) film na 7

Gdy byłem na Rio 2 w kinie przed seansem puszczono nam 5 minut nowego Jak wytresować
smoka. Oczywiście o 5 minutach wiele nie mogę powiedzieć, ale to co zobaczyłem średnio
podeszło mi do gustu. Czy ktoś oprócz mnie oglądał jeszcze te pierwsze 5 minut, a jak tak to napiszcie czy wam się podobało ;)??

ocenił(a) film na 9
JaneKuzminski

To nie jest prawdziwe pięć minut - jest strasznie przycięte, co widać chociażby po obejrzeniu klipu z wyścigiem smoków. Nie wiem, czy widziałeś to z polskim dubbingiem, bo jeśli tak, to nie dziwię się zdegustowaniu - ja sama miałam ochotę krzyczeć, zresztą gdybyś wszedł w temat "Pierwsze pięć minut", albo "Polski dubbing", albo jakikolwiek inny, zobaczyłbyś również poirytowanie innych głosami bohaterów (i moje wygrażanie tłumaczom widłami).

Jednak samo "pięć minut" w oryginalnym dubbingu bardzo mi się podobało, nie mogę doczekać się filmu :)

ocenił(a) film na 7
Atrament3

Niestety oglądałem z polskim dubbingiem, ale nie tylko oto chodzi. Wydaje mi się, że film gubi esencję Czkawki, którego nadal widzę jako fajtułapę a tu pokazują mi go jako odważnego kaskadera co szybuje po niebie, i to niezbyt mi się podoba

ocenił(a) film na 10
JaneKuzminski

Ludzie Czkawka może i był słaby i strachliwy ale nie dokońca no przecierz jeszcze w jedynce to da się zauwarzyć np:jaki tchurzliwy,fajtłapa targa się na latanie na najniebezpieczniejszym smoku świata ,skacze na płoncą łudź by go ratować i żuca się pod wode z tym samym zamiarem .Zresztą on ma zostać wodzem musiał zmężnieć troche a i tak wćąrz jest fajtłapą np potyczka ze Szczerbatkiem. Troche się zmienił jak każdy gdy dorasta.

PS:Bez urazy jeśli kogoś uraziłem