Informacje na temat Ereta:
Eret jest 25 letnim łowcą smoków, który jest zuchwały i bezczelny ( wszyscy mówią na niego ,,Drago 2" )
Kiedy sie pojawia w filmie wszystko sie zmienia. Szpatka zakochuje się w nim, zrobi wszystko żeby go
zdobyć. Czkawka i Eret będą dobrymi przyjaciółmi. Eret będzie robił pułapki, ale będzie ciężej kiedy Czkawka
będzie z nim rozmawiał. W walce go pokonają i Eret gdzieś zaginie
Jeszcze doszły mnie słuchy, że Czkawka i Eret są kuzynami, ale tego nie jestem pewna
Scena 1 ( przed trailerem ) :
Czkawka testuje swoje nowe "skrzydła" przed lataniem, ale ma mały wypadek i skrzydła się niszczą. Czkawka
zaczyna spadać. Spadając Czkawka na takie same uczucie jak na koniec 1 części Jak Wytresować Smok,
więc chce on zobaczyć jego narmalną nogę. Szczerbatek uratuje go tak samo jak pod koniec 1 części Jak
Wytresować Smoka. Szczerbatek się zdenerwuje ponieważ Czkawka mu sie podziękuje za to. I teraz zaczyna
się trailer. To wyjaśnia czemu Szczerbatek jest na niego zdenerwowany
Scena 2 ( spotkanie z Valką ) :
Czkawka pokłuci sie z ojcem i odleci na Szczerbatku. Później coś usłyszy, pomyśli, że to jego ojciec i powie
"Nie teraz tato". Coś zobaczy, obcy powie " Nie ruszaj się" i smoczy jeźciec się pojawi. To będzie Valka.
Czkawka i Valka zaczną walczyć. Valka wie, że wygra powieważ walczą na jej terenie ( zna to miejsce bardzo
dobrze ) zestrzeliwuje Czkawke z Szczerbatka i on zpada do wody. Oboje są pod wodą. Gdzieś tu pojawi się
nowy hełm Czkawki. Po jakimś czasie Niebieska Śmierć ( Blue Death ) złapie Czkawke i poleci z nim
prawdopodobnie do jaskini Valki
Jak dobrze sie przyjżecie to w trailerze możecie zobaczyć jak Niebieska Śmierć leci z Czkawką
Ja to tylko przetłumaczyłam.
Podejżewany jest też ślub Asrid i Czkawki pod koniec filmu
A z jakiej strony to wytrzasnelas? :D Jak by to nie chce cię zhejtowac ze to bzdury i ze nie ładnie pisac cos takiego skoro to moga być tylko bujdy. O nie nie! Hejterem to ja nie jestem. ;) Czysta, babska ciekowosc.
Można znaleźć scene w której Czkawka spotyka Valke na Tumblru
Niestety nie mogę wstawić linka