Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177960
7,3 35 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Właśnie usłyszałam wspaniałą nowinę. Nowy zwiastun powinien pojawić się w tym miesiącu (grudzień). Info pochodzi z
całkiem wiarygodnego źródła, ale póki co pozostaje nie potwierdzone. Jeśli coś wiecie, piszcie! A tak się mniej więcej
prezentuje mój obecny stan duch - w związku z tą informacją -
http://fyeahhowtotrainyourdragon.tumblr.com/post/2055669110

ocenił(a) film na 10
AliceBrandon

A tak, jakiś czas temu była o tym mowa.

ocenił(a) film na 10
SweetNightmare

Tak myślałam, że albo teraz albo w styczniu lub w lutym... Pierwsze zwiastuny są zwykle pół roku przed premierą. Mam nadzieję, że wydadzą też po Polsku (dowiemy się co na temat dubbingujących XD) Tylko ciekawe kiedy by to wyszło xD

ocenił(a) film na 10
kimiko95

A nie wiem kiedy. Dreamworks jest na tyle życzliwy, że powiedział, że film będzie w grudniu, ale którego dnia, to już nie.

ocenił(a) film na 10
SweetNightmare

Rzadko pojawiają się informacje na temat premiery zwiastunu... Jedynie z takim czymś spotkałam się tylko z Marvelem... Ważne chociaż że powiedzieli że w TYM miesiącu. Mamy na co czekać, a przez święta czas szybciej zleci (może właśnie na święta jako prezent? XD)

ocenił(a) film na 10
kimiko95

Tak. Właśnie to tez mnie zdziwiło to, że pojawiły się oficjalne informacje o trailerze w grudniu. Nie wiadomo, może pojawi się w moje urodziny (chociaż wypadają w środę, a wtedy bym mogła nie mieć czasu).

ocenił(a) film na 10
SweetNightmare

Nie... Myślę, że bardziej pojawi się w okolicach świąt bądź Sylwka.

ocenił(a) film na 10
kimiko95

Ja tam nie wiem. Jeśli już to raczej na Boże Narodzenie będzie.

ocenił(a) film na 10
SweetNightmare

Też tak myślę.

kimiko95

Gdzieś czytałam, że chyba będzie 21 grudnia...

ocenił(a) film na 10
rita156

W sumie oby nie było tego 'chyba' To byłoby fajnie ;D

ocenił(a) film na 9
kimiko95

Jeśli daliby 20 to bo było dokładnie 6 miesięcy przed polską premierą. Mogliby tak zrobić :)

ocenił(a) film na 10
AliceBrandon

Mogliby, ale nie zrobią...

ocenił(a) film na 7
AliceBrandon

Ja uważam że puszczą trailer 22 Grudnia po premierze odcinka serialu Obrońcy Berk w CN

pakeromean

Na pewno nie dadzą trailera po jednym odcinku serialu. Poza tym następny odcinek serialu będzie 22 stycznia...

rita156

Wczoraj na angielskiej stronie opublikowali post, w którym było napisane (przynajmniej ja tak zrozumiałam przez tłumacza), że full trailer ma wyjść między 20 a 25 grudnia. Niewiadomo czy to jest potwierdzone. Tu jest ten cały tekst, przetłumaczcie sobie :

We learned so many new dragon things this week! Here is a post summarizing them all. New Dragons 2 Trailer — December 25th We can expect a new trailer for How to Train Your Dragon 2 to appear sometime in the next week. It should appear before Christmas. The most likely date is Friday, December 20th. The trailer will be playing in front of The Hobbit, but only after December 25th. It sounds like the trailer may contain minor spoilers. No one knows what they are, but if you follow the dragon news on this site, it will probably be fine to watch and won’t spoil anything for you. New TV Special Peter Paul, a storyboard artist on Defenders of Berk, mentioned that there will be a Dragons TV special airing sometime next year. It may be based on either Defenders of Berk or How to Train Your Dragon 2:

annaandkristoff

już nie mogę się doczekać :D