PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

*trolololo* Czekam na hejty! XD

ocenił(a) film na 10
Atrament3

wydawało mi się że lubisz ten film...Czy ten temat jest dla jaj ?

ocenił(a) film na 10
Atrament3

wiem, właśnie Ci zepsułam cały efekt. Naprawdę chciałaś, żeby obdarli Cię ze skóry ? A zresztą raczej by nie uwierzyli, bo film oceniłaś na 10 :D

ocenił(a) film na 9
Chantoria

NIC się nie dzieje, więc liczyłam na jakąkolwiek interwencję... Żeby w końcu coś się działo... :-(

ocenił(a) film na 10
Atrament3

Rozumiem. Też nie lubię, gdy fora super filmów wygasają :(. Naprawdę nie ma już o czym gadać ? Trochę szybko to się stało...Dlaczego każdy, kto ocenia, nie może od razu założyć nowego tematu, chociażby napisać swoją recenzję ? Może teraz będą się powoli przenosić na forum JWS 3.

użytkownik usunięty
Atrament3

Tak. Głupi, nudny i przewidywalny ;)

ocenił(a) film na 8
Atrament3

Zgadzam się kolejny odgrzewany kotlet od DW :)

ocenił(a) film na 10
Atrament3

Po prostu zero. Marne treści i głupi bohaterowie. po co to oglądać?:)

ocenił(a) film na 10
momomai8

odhejtujcie się all ;_; film the best ever!

Atrament3

Nie obraź się, ale troszkę to żałosne...
Aby forum JWS 2 nie wygasło można robić o wiele lepsze rzeczy niż hejtowanie i trollowanie swojego ulubionego filmu. (tak myślę)
Fani np. Krainy lodu (do których należę) zakładają posty z myślą o nowych fanfikach, wynajdują różne filmiki, fanarty, piosenki, wszystko co jest związane z animacją.
Nie lepiej, żeby na forum JWS 2 pójść właśnie w tym kierunku? Stworzyć jeden albo dwa ogromne posty, w którym wrzucało by się różne rzeczy i komentowało je?

ocenił(a) film na 9
cloe4

No, ale spójrz, ile osób się zebrało! To więcej, niż pod jakimkolwiek tematem "ta animacja rządzi". Zresztą, nudzi mi się i jestem nastolatką - to najgorsze połączenie.

Atrament3

Ale wieź pod uwagę, że pod tematem, którym wyszukuje się np. fan-arty takich komentarzy jest jeszcze więcej. i w sumie to ciekawa zabawa. Na forum Krainy lodu tego typu posty liczą wiele komentarzy. ;)
http://www.filmweb.pl/film/Kraina+lodu-2013-651932/discussion/Kosz.,2434693
http://www.filmweb.pl/film/Kraina+lodu-2013-651932/discussion/Przer%C3%B3%C5%BCn e+fanarty.,2414701

Tutaj trzeba zrobić coś podobnego. ;)

A co do ostatniego zdania. Doskonale ale cię rozumiem, ja mam ten sam problem, ale wakacje niedługo się skończą. Nie wiem czy śmiać się czy płakać. ;D

ocenił(a) film na 9
cloe4

Niestety, Smoki nie mają tyle wiernych fanów, co Frozen, co przyznaję ze smutkiem...

Atrament3

Ocena na filmwebie sugeruje co innego, poza tym Smoki cztery lata zbierali swoich fanów (w tym mnie) i nie sądzę żeby było ich tak mało. ;D