Rozwiązując pogłoski i głowienie sie ludzi czy to ta druga część będzie od osiemnastu mówie że to
bujdy i każdy dobrze sam wie że film ktury oglądało najwięcej najmłodszych widzów nie mugł by
byćkontynuowany w wersji od osiemnastu więc nie wierzcie takim jak ten cały wielkiszum bo to
idiota ktury tylko chce rozgłosu. Film na sto procent beńdzie dla każdego bo by sie tej wytwurni nie
opłacało robić takiego filmu . A i jak wszyscy powiem to samo NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ TEGO
FILMU BO BEŃDZIE SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Błagam. Zanim zaczniesz pisać posty, prześpij się ze słownikiem ortograficznym. Tobie wyjdzie na dobre, a nam zaoszczędzi palpitacji serca i załamania nerwowego.
ktury
mugł
beńdzie
Trzy słowa, w których zawiera się definicja człowieka, ktÓry dba o swÓj wizerunek.
To poćwicz. Walczyłam z tym przez całą szkołę, więc wiem, jakim koszmarem jest ortografia. Ale w końcu, po długich ćwiczeniach, piszę poprawnie. Z rzadka robię jakiś rażący błąd kiedy jestem zdenerwowana.
To nie jest żadne wytłumaczenie. Poza tym, wiele programów i forów podkreśla błędne wyrazy na czerwono. Już to powinno dawać do myślenia, że coś z danym słowem jest nie tak.
'Kolego' dziękuję, że mnie promujesz, mój rozgłos rośnie dzięki Tobie ;)
Tylko dlaczego nazywasz mnie idiotą, zapewne nie wiedząc co to słowo nawet znaczy, bo jak już poprzednicy wyżej wytłumaczyli, daleko Ci do słownika, według mnie jakiegokolwiek...
Z racji na staż życia, który 'posiadasz' przymknę oko na to co napisałeś, ale zamiast błądzenia po internecie zajrzał byś lepiej do słownika języka polskiego ;d
Haha a ja się doskonale bawię czytając te wszystkie "Słyszeliście?! Gdzieś ktoś pisał, że HTTYD2 ma być od 18 lat!" i to na różnych stronach nie tylko tu :D Śmieję się i zarazem płaczę nad głupotą ludzką. Bo co trzeba mieć w głowie, żeby pomyśleć, że tytuł, który jest sequelem animacji dla dzieci, ma być dla dorosłych. Gorzej. Jak trzeba być naiwnym, żeby widząc wszystkie plakaty, zwiastuny, testery i informacje od studia, które nie zawierają nic, NIC negatywnego, nie ma nawet napisu "18+", dać się tak omotać jednym żartem. Jakie trybiki działają wtedy w mózgu takiej istoty? Ale, nomen omen, zabawę mam przednią, także dzięki WielkiSzuM za wprowadzenie tego radosnego akcentu w tej szarej codzienności, a i oczekiwanie na animacje tak jakby się skraca przez to :P
[...]"Jakie trybiki działają wtedy w mózgu takiej istoty?"
I tutaj muszę się wtrącić... "mózg"?!
To jedno wszystko tłumaczy.
Proszę sprostować Swoją wypowiedź :-)
...a za resztę bardzo proszę ;-)
Znam takich jak ty co bez rozgłosu nie przeżyją dobrze ci radze daruj to sobie bo twoja sława prendzej czy później minie
A i dzięki za rade z ortografiom Irma 100 walcze ztym i mi się błędy nie zaznaczają bo nie pisze na komputerze
Jaki rozgłos, zwykły żart, który - tylko i wyłącznie dzięki naiwności i braku pomyślunku ze strony zainteresowanych -przerodził się w "wielką aferę" a wy od razu kamieniować chcecie. Ja się nie ma bodaj odrobiny szarych komórek, które podpowiedzą ci, że kontynuacja animacji dla dzieci hucznie ogłaszana przez media, jest dla wszystkich i że w żadnym rogu na plakacie nie widnieje magiczne "18+". Pocieszni z was ludzie, można przynajmniej odreagować dzień śmiejąc się.