PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Wszystko jest OK, tylko data premiery mi nie specjalnie pasuje ze względu na to, że ja będę się szykować do Gimnazjum.
A ponieważ uwielbiam Czkawkę i Szczerbatka, to chciałbym obejrzeć jak najszybciej.
Kto wie, może tak rzeczywiście będzie.
A wam też nie pasuje? Napiszcie o tym, czy się zgadzacie z moją opinią, czy nie
Pozdrawiam wszystkich przyszłych Gimnazjalistów!

ocenił(a) film na 8
mzelek_filmaniak

Film ma być od 18 lat. Tak że i tak nie obejrzysz ;D

ocenił(a) film na 10
WielkiSzuM

Jak to od 18 lat ?

ocenił(a) film na 8
anio333

Ma być scena erotyczna Czkawki z Astrid...

ocenił(a) film na 10
WielkiSzuM

No i? Tylko jedna scena to już od 18-tki?

ocenił(a) film na 8
mzelek_filmaniak

Tak, jest to specjalne zagranie reżysera, aby zachęcić do tego typu filmu także starsze osoby...

Dla młodszego grona będzie wersja tylko z końcowymi napisami.

ocenił(a) film na 10
WielkiSzuM

WielkiSzuM, ty trollu mały ;) Grasz na uczuciach niewinnych i nie świadomych niczego ludzi...
Nieźle ;-)

ocenił(a) film na 8
sebstos

Nie, dlaczego? Po prostu odpowiadam adekwatnie do poziomu pytania :-)

WielkiSzuM

kłamiesz debilu ;)

ocenił(a) film na 8
NocnaFuriia

Naprawdę? Poproś w domu aby kultury trochę nauczyli Cię dziecko ;)

ocenił(a) film na 9
WielkiSzuM

Kłamiesz...

ocenił(a) film na 8
Anonim90

Kto wie ;)

WielkiSzuM

a ciebie nie wciskania kitu ;)

ocenił(a) film na 8
NocnaFuriia

Tak się składa, że nie pracuję w branży okiennej ;)

ocenił(a) film na 10
WielkiSzuM

a kogo to obchodzi?

ocenił(a) film na 8
kasiadabrowa1

Widać, że nie zrozumiałaś ;d

WielkiSzuM

po 1 powiedziałbyś dlaczego robisz sobie z nas ,,jaja'' .
po 2 obrzydzasz nam film...
i po 3 twoja nazwa loginu mówi sama za siebie Robisz tylko wielki szum ;_;

ocenił(a) film na 8
NocnaFuriia

Na wstępie, piszesz 'nam', a pytasz o to tylko Ty.

Po 1 człowiek rozumny (pomijam tu już jakiekolwiek poczucie humoru), wiedziałby że taka treść nie mogłaby zostać zawarta w filmie dla dzieci :-)
A skoro odebrałeś/aś inaczej to określenie tego samo się na język ciśnie :-)

Po 2 jeżeli takie coś obrzydza Tobie film to może już czas przerzucić sie na słuchanie audycji radiowych i pominąć kino.

Po 3 i tutaj mogę Ci przyznać trochę racji, owszem robię szum tam gdzie go potrzeba ;-)

ocenił(a) film na 10
WielkiSzuM

do 3: chyba tam gdzie go nie potrzeba

kasiadabrowa1

Kasiu droga, czemu czujesz się urażona, chociaż nikt nie próbował nawet Cię urazić?

ot, zagwozdka...

WielkiSzuM

odzyskuję wiarę w ludzi, kiedy czytam takie wpisy - nie tylko masz poczucie humoru, ale potrafisz rozbawić i to w sposób kulturalny! innych, a to sztuka.

jak się przeczyta całą historię do branży okiennej włącznie, człowiek ma zapewnione dobre samopoczucie na cały dzień.

dziękuję :D

ocenił(a) film na 8
Sylwiaczek666

Proszę ;)

Niestety, albo stety, nie każdy potrafi zrozumieć...

Sylwiaczek666

Racja ;) Ja też się uśmiałam ;)

NocnaFuriia

po pierwsze primo - nie obraź się, ale z dystansem do siebie i poczuciem humoru jest u Cię bardzo krucho, miejmy nadzieje, że z czasem się poprawi;
po drugie primo - bardzo łatwo obrzydzić Ci film, skoro naprawdę niewinny żart wobec założyciela tematu(przecież nikt nie będzie dostosowywał daty premiery do cudzego widzimisię i taki się jeszcze nie urodził, co by wszystkim dogodził) taki bulwers u Ciebie wywołał;
po trzecie primo - jak już się nie ma czego uczepić, czepiamy się cudzego wyglądu/ubrania/tudzież nicku w necie - bardzo dojrzale :)

ps. ja rozumiem, że uwagę "po nicku widać" można rzucić komuś, kto jest ostatnim chamem i ma dajmy na to nick "czopek doodbytniczy" - był nawet taki jeden - w innych przypadkach to pseudo-argumentacja własnej słabej racji lub jej braku

kasiadabrowa1

oj, koleżanko, chyba kiepsko u Ciebie z tak zwanym "chwytaniem" :D

WielkiSzuM

Nie no bez jaj, ok? jedna scena erotyczna (i do tego animowana, a nie prawdziwa :P ) i już od 18-stki? Na
"Baby Blues" było od cho**ry takich scen (prawdziwych, choć zagranych) a i tak moją siostrę młodszą z całą klasą wpuścili na luzie. Z resztą co mnie to jak mam 18+ :P Tak czy inaczej wejde ;)

MellyKlaudia222

on kłamie sprawdzałam na każdej stronie związanej z tworzeniem filmu a reżyser powiedział ze będzie to film od 7 rok życia na youtube jest filmik jak to mówi

ocenił(a) film na 10
WielkiSzuM

Ja nie mogę Jest tu emotikonka facepalm? :P

ocenił(a) film na 8
WielkiSzuM

Trolololo master lv 999.

yogasor

naprawdę, tak krucho z Wami ludzie, że nie odróżniacie trollowania od kulturalnej, nie łamiącej żadnych zasad netykiety zgrywy?

nie macie ani odrobiny szacunku dla własnej inteligencji, czy poczucie humoru i dystans do siebie to dla Was abstrakcja ostateczna?

HELP! :D

ocenił(a) film na 8
Sylwiaczek666

Pozwolę sobie wtrącić...

Było posmarowane lekkim "trollinim", ale naprawdę delikatnie, wręcz niezauważalnie ;)

WielkiSzuM

oj tam, oj tam:)

biorąc pod uwagę całokształt, było zabawnie, a branża okienna wręcz zacna :D

Sylwiaczek666

a ty nie bądź taka mądra . To co on napisał nie jest kulturalne i jak nie łamie zasad to sprawdź sobie na filmwebie : Co można? Nie wiem co ci się w tym podoba . Takie coś to jest zaśmiecanie forum...

NocnaFuriia

powiedz mi, (nad)wrażliwa istotko, co w tym jest niekulturalnego?
jakie zasady łamie - może powiesz, że spoleruje? ;D

raczej niemądre i zaśmiecające forum jest zakładanie tematu, w którym dywaguje się na temat słuszności daty premiery filmu. jaka wypowiedź, taka odpowiedź.

straszne cacuszko z Ciebie, cackające się z własną delikatną osóbką oczywiście. dorośnij.

ocenił(a) film na 5
NocnaFuriia

"twoja nazwa loginu mówi" że zbyt spinasz poślady, polecam troche poluźnić bo osiwiejesz przed trzydziestką

ocenił(a) film na 8
NocnaFuriia

Tak, wiem... daleko mnie do jakiejkolwiek kultury, jedyna jaka mi pozostała to ta z TVP...

ocenił(a) film na 9
WielkiSzuM

WielkiSzuM, boska zagrywka :D Ale nie znęcaj się tak nad biednymi dziećmi :P

ocenił(a) film na 8
AliceBrandon

Epickie @WielkiSzuM - Mistrz :3

WielkiSzuM

Haha, you made my day :D

WielkiSzuM

skąd wiesz??

ocenił(a) film na 8
annaandkristoff

Jak bym Wam 'powiedział' to bym Was musiał... wykasować ze znajomych, chociaż nie widniejecie na mojej liście ;)

ocenił(a) film na 10
WielkiSzuM

jeśli tą sceną będzie jak wchodzą razem do domu, albo Astrid rzuca się na szyją czkawki i go przewraca to masz naprawde coś nie tak we łbie

ocenił(a) film na 8
kasiadabrowa1

A co Ty w nim masz skoro wchodzisz w dyskusję. Ty tak na poważnie? :-)

WielkiSzuM

Ej, no... ze śmiechu oplułam monitor ;)

WielkiSzuM

No to se już do kina nie pójdę :( reżyser wypad

ocenił(a) film na 9
NocnaFuriia

Ten film nie będzie od 18 lat -_- Współczuję łatwowierności

użytkownik usunięty
mzelek_filmaniak

Super. Zmienią datę premiery, dlatego, że idziesz do gimnazjum :D

Nie wiem o co chodzi z "nieodpowiednią datą premiery", ale to już zostawię do rozkminienia innym :P

mzelek_filmaniak

Mnie też denerwujeam że tak długo.Uwielbiam Czkawke , Astrid i Szczerbatka i chcialbym obejrzec ich jak najszybcziej na duzym ekranie.Krutko muwiac NIE MOGE SIE DOCZEKAC !!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
dawidkrzesniak12

Ja też, kiedy zamiast patrzeć w ekran, bądź monitor sięgniesz wzrokiem do słownika...

ocenił(a) film na 9
WielkiSzuM

Nie muw tak! Bo sie biedni analfabeci obrarzą XDXD I Ci napiszom rze jesteś niefajny i rze nie hcom z tobom gadać :DD

ocenił(a) film na 9
mzelek_filmaniak

Ja już jestem na studiach, ale z tego, co pamiętam, to rok szkolny rozpoczyna się we wrześniu, a nie w czerwcu. Tak się składa, że wtedy chyba nawet są wakacje, więc gdzie macie problem? No chyba, że przez całe lato będziecie tak zajęci przygotowywaniem się do pójścia do gimnazjum, że nie będziecie w stanie zarezerwować sobie jednego dnia, żeby pójść do kina.