Wszystko jest OK, tylko data premiery mi nie specjalnie pasuje ze względu na to, że ja będę się szykować do Gimnazjum.
A ponieważ uwielbiam Czkawkę i Szczerbatka, to chciałbym obejrzeć jak najszybciej.
Kto wie, może tak rzeczywiście będzie.
A wam też nie pasuje? Napiszcie o tym, czy się zgadzacie z moją opinią, czy nie
Pozdrawiam wszystkich przyszłych Gimnazjalistów!
Nie rozbrajaj mnie... Ja będę kończyć 2 technikum i będę mieć 19 lat (rok w plecy, ale kit) i jakoś nie nażekam... Nawet się cieszę, że jeszcze podczas roku szkolnego, bo będę w mieście, więc będzie mi łatwiej obejrzeć ten film.
Spokojnie! termin filmu został przełożony na 29 lutego 2014 roku w polsce, więc na pewno nie przeszkodzi ci to w przygotowaniach do gimnazjum. Powodzenia!
Ha Ha Ha ale ty chyba wiesz że 2014 to nie rok przestępny
P.S. WielkiSzuM to palant bo niby po co mieli by dawac sceny erotyczne do bajki dla dzieci (bez urazy dla starszych fanów tego filmu którego sama niecierpliwie oczekuję)
Kasiu może pora wziąć życie trochę bardziej na poważnie i wyjść już z piaskownicy.
Kolegami nie jesteśmy więc tego 'palanta' zachowaj dla rodziny bądź znajomych ;-)
Ja mam wyjść z piaskownicy? Czy ty wiesz ile ja mam lat?
P.S. _Michciu_ ja zrozumiałam w tum sarkazm tylko jak widze tego typu komętarze to moje palce same piszą prawdę
Możesz mieć nawet 50 ;)
Piszesz, że zrozumiałaś sarkazm, a mnie się wydaje, że nadal nie...
Tylko, że to Ty masz problem z odczytaniem treści, która nawiązuje do Ciebie. Więc w takim razie gubisz się w tym co piszesz nazywając kogoś kim sama jesteś. Przemyśl zanim napiszesz...
W porządku. Nie kontynuuje dalej rozmowy bo nie będę się bardziej już zniżał. Obyś pod choinką znalazła więcej rozumu...
Witam, przyznam, że trafiłam tu przez przypadek, przeczytałam cały wątek i... zwątpiłam :)
WielkiSzuM - daj znać, gdzie jeszcze robisz TAKI szum :)
Faktczynie, wszystko już zostało powiedziane, więc zamiast przedłużać wątek - pozdrawiam wszystkich, którzy go podjęli.
Nie zdradzam miejsc mojej obecności ;)
Tak 'bardziej' to nie wiem już gdzie pisałem, a bardzo często tego nie robię. po prostu temat musi mnie zaciekawić w ten pozytywny do dyskusji dla mnie sposób ;d
WielkiSzuM brawo. :) Na poczatku myślałem że sam temat jest trollingiem aczkolwiek potem zaobserwowałem to co pisaliście i nie mogę uwierzyć że takim dzieciom jak np: kasia rodzice pozwalaja korzystać z internetu. :)