PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Jak powyżej, na youtube pojawił się trzeci trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=Q50qp9ujAHE

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

OH. MY. GOOD. OH. MY. GOOD.

Nie mogę się doczekać! Ten zwiastun jest genialny, o wiele lepszy od poprzednich dwóch (chyba miał się pojawić dopiero jutro, ale nieważne). Po prostu... umieram! Ja chcę ten film TERAZ!!!!

I ten tekst Soick'a do Valki, że jest piękna i że za nią tęsknił i że są teraz drużyną, nie no, aż się łezka w oku kręci. Innymi słowy, to najlepszy zwiastun animacji, jaki dotąd oglądałam.

PS: Jeśli jakikolwiek inny film zabierze Smokom 2 Oscara, nie dożyje kolejnego dnia (zwłaszcza, jeśli będzie to film Pixara).

ocenił(a) film na 8
Atrament3

A zapowiadają w ogóle jakąś naprawdę ciekawą animację na ten rok?

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

No wiesz, Akademia i te jej "zasady". Dla TS3 było gniotem, a wygrało, więc krzywym okiem patrzę na Rio 2 i Pana Peabodego i Shermana.

ocenił(a) film na 8
Atrament3

Cóż, jak to mówią - nie zadowolisz wszystkich. Ci którzy "wybierają" zwycięzców to też ludzie.. Mają jakieś swoje sentymenty (stąd według mnie TS3 święciła aż takie triumfy) albo po prostu lubią jakiś rodzaj historii, niektórych aktorów nie lubią, albo wprost uwielbiają głos kogoś tam.. Niby to wszystko jest "bezstronniczo", wybierają "kunszt filmowy" ale...

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

W sumie 2014 to w animacji rok sequeli z których najmocniejszy ( i najbardziej przeze mnie wyczekiwany) to oczywiście jak wytresować smoka. Jeszcze w tym roku pojawi się z innych animacji: obecnie teraz emitowany w kinach jest pan peabody i sherman, koło maja Rio 2, czarnoksiężnik z krainy oz: powrót dorotki, gang wiewióra, samoloty 2, dzwoneczek i tajemnica piratów, the boxtrolls, księga życia. najciekawsza z tych pozycji oprócz dalszych przygód Czkawki są Rio 2 i Boxtrolls ( te są w animacji poklatkowej i znając życie dostaną nominacje na bank) i być może księga życia . Wielka niewiadoma są Samoloty (mimo że to spin off Aut dosyć przeciętny z resztą) to 2 może zaskoczyć przynajmniej takie wrażenie robi zwiastun. Nie widziałam Pana peabody'ego więc w kwestii tej pozycji nie wypowiadam na razie swojej opinii

ocenił(a) film na 10
chili14

aa jeszcze dodam że pojawiło się the lego movie a później produkcja disneya big hero 6 który na razie nie wypuścił jeszcze zwiastuna i miejmy nadzieję że ich prace się przedłużą o o by teraz dreamworks zgarnął Oskara za HTTYD a Powell za muzykę kurcze należy im sie jak słowo daję czy muszą czekać do trzeciej części by go w końcu dostali?

ocenił(a) film na 8
chili14

Dziękuję za tak obszerną rozpiskę sytuacji na rynku animacji :)) Też nie oglądałam Pana Peabody, ale jakoś zwiastun kompletnie do mnie nie przemawia.. Tak samo jak w innych filmach. Wiem, nie ocenia się książki po okładce, ale przyzwyczaiłam się że trailery zwykle pokazują jedne z najciekawszych stron prezentowanego filmu...
Co do Twojego pytania... Wiesz, do trzech razy sztuka :))

ocenił(a) film na 10
Atrament3

Dokładnie mam te same odczucia co Atrament3, zwiastun jest fenomenalny a to dopiero malutka część całego filmu!!! Myślę (choć w sumie jestem pewna), że będzie to animacja roku, Oscar musi być!!!

Rose_Clementine

GENIALNY ZWIASTUN! TERAZ TYLKO CZEKAĆ

ocenił(a) film na 7
Rose_Clementine

N I E S A M O W I T Y!!!! Niezwykły, cudowny!!!! Szok!! :D :D

ocenił(a) film na 8
Rose_Clementine

CUDOWNY NIESAMOWITY ŚWIETNY WZRUSZAJĄCY

PS. Co oni robili z tymi owcami na końcu?

ocenił(a) film na 8
Irma100

Te zwierzaki rozśmieszyły mnie :D Myślę że próbowali w ten sposób odwrócić uwagę... Rzucając małymi owieczkami przed oczami giganta.. :d

Rose_Clementine

NIGDY NIE WIDZIAŁAM TAK NIESAMOWITEGO, PIĘKNEGO I GENIALNEGO ZWIASTUNA!!! *O* Scena ze Stoickem i Valką po prostu przepiękna *___* I w 100% zgadzam się z Atrament3 co do Oskarów!

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Uwaga! Tekst zawiera duże ilości "fangirlizmu"

30 Seconds To Mars!!!!
Mòj ulubiony zespół
Musze krzyczeć, ale nie mogę, bo mnie brat usłyszy i pomyśli, że jestem nienormalna

Kilka minut temu powiedziałam, że jestem psychicznie gotowa na ten film
Myliłam się

ocenił(a) film na 8

Aż mnie zdziwiło gdy usłyszałam ich piosenkę w tle. Jakoś nie pasowała mi do "animacji". A tu jednak, dali ją :)) I nawet współgra.

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

To nie pierwszy raz gdy zostaje wykorzystana ta piosenka w trailerze animacji. Po raz pierwszy usłyszałam ją w zapowiedzi ,, Legend sowiego królestwa" i podaje namiary na niego http://www.youtube.com/watch?v=x8RKCmkOyB4

ocenił(a) film na 8
chili14

Chili14, znowu mnie doinformowujesz :) Dzięki. Jesteś jakimś specjalistą od animacji? :P

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

Wie się to i owo;) ekspertem bym się nie nazwała, ale z pewnością animacje są w zasięgu moich zainteresowań;)

ocenił(a) film na 10

Jak się nazywa ta piosenka Marsów?

użytkownik usunięty
bubblegum452

Kings and Queens

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

Wiecie co, to są chyba jakieś jaja. Wchodzę sobie grzecznie jeszcze raz na tego linka, patrzę, a tu durny FOX zablokował zwiastun "na mocy praw autorskich". To jakim cudem taka fanka HTTYD jak ja ma jeszcze raz obejrzeć najgenialniejszy zwiastun świata, skoro jakieś ciołki go blokują???!!!

FOX, I'll find you...

Nie żartowałam, naprawdę nakopię do tyłków każdemu, kto popsuje mi wrażenia z filmu >:(

Pozdrawiam wszystkich fanów :)

ocenił(a) film na 8
Atrament3

Tego jeszcze nie zablokowali:
https://www.youtube.com/watch?v=nFly-k-OK2w#t=43

Śpiesz się, korzystaj z zapiski czy czegoś podobnego :d

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

TEN FILM JEST POPROSTU ZAJ#!? SORY ALE TU CHYBA NIE MOGE PRZEKLINAĆ FAKTYCZNIE SUPER ZWIASTUN TEN CAŁY FOX TO STRASZNA ŚWINIA ALE DZIĘKI ZA DRUGI LINK ŚCIĄGNOŁEM SE CAŁY TRAILER TERAS TO MI MOŻE NASKOCZYĆ NIEMOGE SIE DOCZEKAĆ JAK SZYBKO NIE WYPUSZCZOM TEGO FILMU TO POBIEGNE DO DREAM WORKS I BEŃDZIE NIE CIEKAWIE DLA NICH SERDECZNE DZIĘKI I POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Woooooooooooooow!!!!! Świetny, fantastyczny, genialny zwiastun!

ocenił(a) film na 10

Cudo.Zwiastun jest genialny, a film zapowiada sie świetnie.

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

Cud, miód i malina! Chyba nie tylko ja, nie mogę doczekać się filmu?! :D
Aby do czerwca, aby do czerwca... ;)

ocenił(a) film na 10
Rose_Clementine

DLA ZAINTERESOWANYCH!
Udostępniam link do trailera (720p) oraz moje autorskie tłumaczenie, dla tych nie do końca kumających angielski ;)
Piszcie ew. sugestie dot. moich tłumaczeń. Konstruktywna krytyka, zawsze mile widziana! :D

https://drive.google.com/folderview?id=0B-5Im-0nj3rHMzV5NVgwWWt5dHM&usp=sharing

PS: Niestety, ale musicie sobie ściągnąć oba pliki i odtworzyć w np. Sub-Edit Playerze. Nic innego tak na szybko nie wymyśliłem.
Klip waży jakieś 40 mega, więc z pewnością szybko wam się pobierze.

ocenił(a) film na 10
sebstos

POPRAWIONY LINK:

ocenił(a) film na 10
sebstos

Link nie działa

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

TEN POWINIEN JUŻ DZIAŁAĆ ;)
https://drive.google.com/folderview?id=0B-5Im-0nj3rHTTBGN2VaamZxZXc&usp=sharing

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

Sorry, ale Google Drive odmawia posłuszeństwa ostatnio.

Tu masz na zew. hostingu:

h t t p : / / w w w 5 9 . z i p p y s h a r e . c o m / v / 8 1 5 5 7 7 3 4 / f i l e . h t m l
h t t p : / / w w w 5 9 . z i p p y s h a r e . c o m / v / 2 8 2 7 8 4 5 8 / f i l e . h t m l

[USUŃ SPACJE]

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

Wrzuciłem filmik w Dailymotion z napisami. Muszę jeszcze coś wykombinować z polskimi znakami. ;)

http://www.dailymotion.com/video/k3TQbMycxntquc6QPOY

ocenił(a) film na 10
sebstos

Wybacz że się czepiam ale na dailymation niema wogule napisów ale moge terz ja mieć jakiś problem z odtwarzaniem

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

Na górze po prawej masz przycisk "CC", który włącza napisy.

ocenił(a) film na 10
sebstos

Dzięki

Rose_Clementine

Animacja w tym filmie jest przepiękna. O_O

Rose_Clementine

usunięty przez użytkownika przepraszamy za usterki