Jak Wytresować Smoka 2 jest oficjalnie drugą najlepszą animacją Filmwebu, oraz drugą najlepszą "bajką" (bo taka Ściana to niby animacja, a dla dzieci za Chiny się nie nadaje). Pierwsza część tymczasem jest szóstą najlepszą animacją (a kiedyś była czwartą >:( ) i trzecią najlepszą "bajką". Więc żadne tam ankiety wśród użytkowników p.t.: "co jest lepsze" - Kraina Lodu czy Jak Wytresować Smoka (2) - nie są niezbędne. Wystarczy spojrzeć na ranking - widać, które filmy animowane bardziej podobają się ludziom.
Bardzo się cieszę, chociaż wiem, że kiedyś ocena spadnie. Ktoś idzie ze mną świętować? ;-)
Co powiesz na szczyt Wieży Eiffla, punkt 19.00? Dzięki wiatrowi i wspaniałemu widokowi będziemy mogły poczuć sie jak "prawdziwe smoki", według stwierdzenia Valki ;)
Spoko pojadę tam z Tobą... Albo nie, zbierzmy się w więcej osób to wtedy będzie zabawa :)
Jestem niewielkich rozmiarów, mogę jechać w bagażniku albo w damskiej torebce. W drugim przypadku zmieszczę jeszcze brata.
Wybaczcie że zepsuje wam świętowanie, ale poczekajmy lepiej aż obejrzą ten film ludzie, którzy nie idą na to do kina i nie są zagorzałymi fanami tej serii. A wtedy ocena poleeeci w dół.
Każdy może świętować co mu się podoba. Nie lubisz - nie oceniaj. Ocena poleci w dół, bo z każdym filmem tak jest. Zawsze znajdą się osoby co ocenią film najniżej jak się tylko da.
Warto też dodać, że wśród filmów familijnych jest też na 2 miejscu (pierwszy znów Król Lew), a w kategorii fantasy jak na razie na 4 (wcześniej jest tylko Władca Pierścieni), choć Drużynę Pierścienia już prawie dogania. Jakby miał ocenę choć na chwilę wyższą niż Drużyna to już by było coś, nie uważacie?
Może i ocenia z czasem spadnie, jak na razie trzeba się cieszyć chwilą :D