PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Soundtracki!

ocenił(a) film na 10

Nareszcie pojawiły się 3 nowe soundtracki + plakat! Który wam się najbardziej podoba? Bo mi 19
h t t p : / / w w w . b e r k s g r a p e v i n e . c o m / 2 0 1 4 / 0 5 / t h r e e - c u e s - f r o m - s c o r e . h t m l
usuńcie spacje i sory za utrudnienie

ocenił(a) film na 10
Chirra76

PO CHOLERE JASNA TYLE SPACJI WYSTARCZA DWIE CZY TRZY

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

Próbowałam i co?! Linki mogę dawać tylko wtedy jak dam tyle spacji...

ocenił(a) film na 10
Chirra76

Sorry ale innym to wychodzi a wogule 19 jest najlepszy

ocenił(a) film na 7
Chirra76

Soundtrack jest NIESAMOWITY!!!

Chirra76

Wszystkie są po prostu NIESAMOWITE! *O* Od czasów pierwszej części nie słyszałam tak pięknego soundtracku. *___* Nie mogę się doczekać filmu. :)

ocenił(a) film na 9
Chirra76

17 jest obłędnie epicki, prawie popłakałam się, tak mnie oczarował - definitywnie najlepszy!
18 olśniewa wspaniałą i wzruszającą aurą.
19 jest skoczny, aż chce się przytupywać nóżką, pewnie będzie użyty do napisów końcowy. Dużo lepszy od Stick and Stones i jest naprawdę przewspaniały!

Plakat niesamowicie cieszy wzrok, Szczerbatek jest przecudowny, a Czkawka ma ten... błysk w oku ;)

Czapki z głów przed geniuszem Powellem. Innymi słowy, przewiduje dla filmu Oscara za muzykę (RIO 2 się nie umywa), oraz Oscara za najlepszą animację roku - czyli w sumie jak z Krainą Lodu, chociaż (bez urazy dla fanów) JWS 2 wydaje się być o wiele genialniejsze.

ocenił(a) film na 7
Atrament3

Dla mnie JWS 2 musi zdobyć Oscara za najlepszą animację roku. Rio 2 jest w porządku, ale ten rozwala wszystkie animacje tegoroczne.

ocenił(a) film na 9
paulin1

No, a jak nie dostanie, to zrobimy im Ogniste Rewolucje ;)

PS: Dla mnie rozwala WSZYSTKIE animacje, nie tylko te tegoroczne :)

ocenił(a) film na 7
Atrament3

Zgadzam się, ja jestem pewna, że to będzie najbardziej epicka animacja wszechczasów :)

paulin1

Mam taką nadzieję ;D

ocenił(a) film na 10
Atrament3

Noo Grafika WoW! Muzyka OMG! Fabuła Nie znalazłam odpowiedniego słowa.

Chirra76

lepszy od hansa zimmera

ocenił(a) film na 10
Chirra76

Teraz obrazek został zaktualizowany. Są tam napisane wszystkie utwory jakie maja być na ścieżce dźwiękowej. Ponoć ma wyjść 10 czerwca

ocenił(a) film na 9
Lila_Olo

Tytuły utworów porządkują fragmenty z trailerów i wywiadów, więc ten obrazek to jeden wielki SPOILER!

Jednak, będę oblegać Empik aby kupić płytę, bo to by było prawdziwe zaprzepaszczenie szansy na wsłuchiwanie się w przepiękną muzykę.

ocenił(a) film na 10
Atrament3

I zgadzam się z Tobą. Jak się ino pojawi to od razu kupuje :)

ocenił(a) film na 10
Lila_Olo

Zgadzam się że to najlepsza animacja wszechczasów i dołorze się do rewolucji jak oscara nie będzie podajczie tylko czas i miejsce ten film zasługuje na uznanie . Jeszcze nigdy nie czekałem z taką niecierpliwością na film moim zdaniem to najlepsza animacja jaka kiedykolwiek została zrobiona muzyka,obraz,fabuła i dubbing też jest super epicki i zaj....ty .

PS:przepraszam ciężko się powstrzymać żeby nie przeklnąć