Nareszcie pojawiły się 3 nowe soundtracki + plakat! Który wam się najbardziej podoba? Bo mi 19
h t t p : / / w w w . b e r k s g r a p e v i n e . c o m / 2 0 1 4 / 0 5 / t h r e e - c u e s - f r o m - s c o r e . h t m l
usuńcie spacje i sory za utrudnienie
Wszystkie są po prostu NIESAMOWITE! *O* Od czasów pierwszej części nie słyszałam tak pięknego soundtracku. *___* Nie mogę się doczekać filmu. :)
17 jest obłędnie epicki, prawie popłakałam się, tak mnie oczarował - definitywnie najlepszy!
18 olśniewa wspaniałą i wzruszającą aurą.
19 jest skoczny, aż chce się przytupywać nóżką, pewnie będzie użyty do napisów końcowy. Dużo lepszy od Stick and Stones i jest naprawdę przewspaniały!
Plakat niesamowicie cieszy wzrok, Szczerbatek jest przecudowny, a Czkawka ma ten... błysk w oku ;)
Czapki z głów przed geniuszem Powellem. Innymi słowy, przewiduje dla filmu Oscara za muzykę (RIO 2 się nie umywa), oraz Oscara za najlepszą animację roku - czyli w sumie jak z Krainą Lodu, chociaż (bez urazy dla fanów) JWS 2 wydaje się być o wiele genialniejsze.
Dla mnie JWS 2 musi zdobyć Oscara za najlepszą animację roku. Rio 2 jest w porządku, ale ten rozwala wszystkie animacje tegoroczne.
No, a jak nie dostanie, to zrobimy im Ogniste Rewolucje ;)
PS: Dla mnie rozwala WSZYSTKIE animacje, nie tylko te tegoroczne :)
Zgadzam się, ja jestem pewna, że to będzie najbardziej epicka animacja wszechczasów :)
Teraz obrazek został zaktualizowany. Są tam napisane wszystkie utwory jakie maja być na ścieżce dźwiękowej. Ponoć ma wyjść 10 czerwca
Tytuły utworów porządkują fragmenty z trailerów i wywiadów, więc ten obrazek to jeden wielki SPOILER!
Jednak, będę oblegać Empik aby kupić płytę, bo to by było prawdziwe zaprzepaszczenie szansy na wsłuchiwanie się w przepiękną muzykę.
Zgadzam się że to najlepsza animacja wszechczasów i dołorze się do rewolucji jak oscara nie będzie podajczie tylko czas i miejsce ten film zasługuje na uznanie . Jeszcze nigdy nie czekałem z taką niecierpliwością na film moim zdaniem to najlepsza animacja jaka kiedykolwiek została zrobiona muzyka,obraz,fabuła i dubbing też jest super epicki i zaj....ty .
PS:przepraszam ciężko się powstrzymać żeby nie przeklnąć