PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Szczerbatek

ocenił(a) film na 10

Zaraz zaraz... Czy wy też zauważyliście ,że podczas teasera Szczerbatek Latał sam?!

ocenił(a) film na 5
Chirra76

Pewnie dlatego, że ma nowy ogon, który kontroluje bez pomocy Czkawki.

ocenił(a) film na 5
Chirra76

Dokładnie - Czkawka zrobił nowy ogon, który może "zablokować" i zejść ze smoka. ;-)

ocenił(a) film na 8
Chirra76

Nie wiem czemu ta cała fala"łał, może sam latać"! Przecież w świątecznym wydaniu latał sam :)

ocenił(a) film na 10
Chinatsa

Latał ale przez moment bo wolał kiedy Czkawka na nim latał. Na końcu przecierz sobie zniszczył ten ogon.

ocenił(a) film na 8
Chirra76

Właśnie miałam to napisać:)

ocenił(a) film na 8
Irma100

A co za problem, żeby Czkawka zrobił mu następny taki, do ćwiczeń chociażby? Większe łał miałam w odcinku świątecznym niż w testerze :)

Chinatsa

A czy Szczerbatek przypadkiem nie szybuje(razem z Czkawką)??

marianna12345

WŁAŚNIE EWIE SIĘ PODOBAŁO JAK NAJPIERW LATAŁ NA NIM I WIROWALI W CHMURACH JAKO KLIP PODNIEBNE HARCE,A POTEM Z NIEGO WYSKOCZYŁ I LATALI OSOBNO, jest bardzo fajny niezłe efekty, w 3d będzie to super wyglądało :)
od 1 jako odmienne nastolatki (happy) z protezą i ogonem z czaszką podobnego do Gupty tylko inna i po raz kolejny głów.narrator CZAWKA I SZCZERBATEK BĘDĄ NOWI BOHATEROWIE I SMOKI

patka_25

A czemu do mnie się zwracasz?

marianna12345

ponieważ mi chodzi o zwiastun jak to było przed rozpoczęciem filmu pan peabody i sherman,kiedy byłyśmy w heliosie aleje powstańców w-wy,wpatruj się w linka http://www.filmweb.pl/film/Jak+wytresowa%C4%87+smoka+2-2014-574322/discussion/Py tania+dotycz%C4%85ce+polskiego+zwiastunu+i+soundtracku.,2393416,http://www.filmw eb.pl/film/Jak+wytresowa%C4%87+smoka+2-2014-574322/discussion/Nadal+nie+ma+%C5%B Cadnych+informacji+na+temat+polskiego+dubbingu,2398727

patka_25

"kiedy byłyśmy w heliosie", czy my się znamy?0_0

marianna12345

no oczywiście,że tak

patka_25

Nie znamy się:P Skąd Ci to przyszło do głowy???0-0

marianna12345

NA 7.03.BYŁYŚMY Z Całą rodziną na filmie pan peabody i sherman i dlatego przed filmem puszczono 2 zwiastuny rio 2 i jak wytresować smoka 2 podniebne harce i krótkometrazówka nasz dom

patka_25

Sorry dziewczyno, ale jesteś mega dziwna....
Nie znamy się. Nigdy Cię nie widziałam. Odczep się ode mnie.
Ale wyjaśnij mi proszę: SKĄD CI PRZYSZŁO DO GŁOWY, ŻE MY SIĘ ZNAMY?!?

PS. Chyba, że jesteś trollem, który lubi denerwować ludzi...;/

marianna12345

nic się nie stało i tak czasami jest,było i będzie niewidzialnie,przestań do mnie przeklinać ze względu na opuszczenie szkoły,możesz sam sobie zalogowaćsię w elektronicznnym dzienniku i tak mi nie będzie mi przeszkadzało,ale ja nie jestem denerwującym trollem tylko Ci tłumaczę o te 2 zwastuny i krótkometrazówkę w tym nieszczęsnym panie peabody i shermanie

ocenił(a) film na 10
patka_25

patka jesteś bez sensu

WardesPL

ale dlaczego jestem bez sensu,wyjaśnij mi to,proszę

ocenił(a) film na 9
patka_25

Bez obrazy, ale dla mnie twój post wygląda jakby został napisany przez rozhisteryzowaną nastolatkę. Ciężko cokolwiek zrozumieć z twoich postów.

Dragon05

A-HA ALBO HISTORYCZNĄ NASTOLATKĘ,JUŻ ROZUMIEM

WardesPL

? Ja kompletnie nie rozumiem co Ty do mnie gadasz ?

marianna12345

hahahaha a to dobre,ale widziałaś plakat na facebooku z tym ojcem Stoickiem Ważką ze smokiem triceratopsem i Pyszczusia(od przekleństwa Pyskacza wymyśliłam mu imię) z 2 leniwym smokiem? https://www.facebook.com/chodzedokina

patka_25

Po pierwsze: Ja Cię nie znam. Ty mnie nie znasz.
Po drugie, wyjaśnij mi prosze:
1. Czemu (po czym) sądzisz, że mnie znasz?
2. O co Ci chodzi? Usiłujesz mi coś wyjaśnić, a ja nie rozumiem o co na mnie krzyczysz.

marianna12345

no wiem o tym,ponieważ tylko trochę znam to nic,nic tylko o plakaty pyszczusia i stoika ważki z 2 smokami ja nie krzyczę to tylko z Tobą czat o jak wytresować smoka 2 20.06

patka_25

Nadal Cię nie rozumiem.

marianna12345

no cóz poczekamy do 20.06 i chwilkę się wyjaśni

patka_25

Emmmmm, no dobrze? Ale po co mamy czekać?

marianna12345

zobaczymy co się wydarzy w tym filmie

patka_25

No dobra... tak szczerze to nie rozumiem twoich poprzednich wypowiedzi.... ale okej. Czekamy na premiere;)

marianna12345

zgadzamy się na to

ocenił(a) film na 10
Chirra76

DZIEWCZYNY! Zachowajcie spokój! :D Ale po co te nerwy? Poczekajcie cierpliwie do 20-tego czerwca i wszystko się wyjaśni.

sebstos

macie racje,a zwiastun podniebne harce to tylko właśnie pan peabody i sherman

Chirra76

ja się zastanawiam, nad czymś innym...
Nie wiem czy pamiętacie, ale w pewnym momencie w jedynce Stoik dał Czkawce miseczkę ze stanika jego żony, matki Czkawki. Miseczkę ową nosił jako hełm, a gdy Czkawka również miał tak używać fragment "garderoby" swojej matki, miseczka okazała się za dużo na jego głowę. A teraz, po przeczytanych informacjach i oglądniętym zwiastunie drugiej części, dowiadujemy się, że drobna kobieta mieszkająca wśród smoków, to jego rodzicielka. I tu zdaję pytanie: po co jej taki wielki stanik?

ocenił(a) film na 10
vampirzyca17

Znajdź sobie lepsze pytania bo to jest do #!? reszte znasz

ocenił(a) film na 9
vampirzyca17

Może używała go podczas karmienia piersią, a wtedy były one... większe. Po 20 latach tułaczki Valka prawdopodobnie strasznie schudła, więc może podziałało to na jej biust.

vampirzyca17

Krzycz, że będziesz spojlerować!!!!! Zepsułaś mi cały seans!!!! Dzięki wielkie!!!-_-

ocenił(a) film na 10
vampirzyca17

To nie był stanik tylko napierśnik [W tej chwili wyobraź sobie stanik z metalu]

Chirra76

Ok, przepraszam, mój błąd :)

ocenił(a) film na 10
vampirzyca17

Ciekawe żeczy omawiamy na filmwebie swoją drogą terz się nadtym zastanawiałem dzięki za możliwe wyjaśńenie

ocenił(a) film na 10
Chirra76

Hahah ja sobie wyobazilan O.o xDDD

ocenił(a) film na 10
Nike04

wyobazilan ?