Zaraz zaraz... Czy wy też zauważyliście ,że podczas teasera Szczerbatek Latał sam?!
Dokładnie - Czkawka zrobił nowy ogon, który może "zablokować" i zejść ze smoka. ;-)
Nie wiem czemu ta cała fala"łał, może sam latać"! Przecież w świątecznym wydaniu latał sam :)
Latał ale przez moment bo wolał kiedy Czkawka na nim latał. Na końcu przecierz sobie zniszczył ten ogon.
A co za problem, żeby Czkawka zrobił mu następny taki, do ćwiczeń chociażby? Większe łał miałam w odcinku świątecznym niż w testerze :)
WŁAŚNIE EWIE SIĘ PODOBAŁO JAK NAJPIERW LATAŁ NA NIM I WIROWALI W CHMURACH JAKO KLIP PODNIEBNE HARCE,A POTEM Z NIEGO WYSKOCZYŁ I LATALI OSOBNO, jest bardzo fajny niezłe efekty, w 3d będzie to super wyglądało :)
od 1 jako odmienne nastolatki (happy) z protezą i ogonem z czaszką podobnego do Gupty tylko inna i po raz kolejny głów.narrator CZAWKA I SZCZERBATEK BĘDĄ NOWI BOHATEROWIE I SMOKI
ponieważ mi chodzi o zwiastun jak to było przed rozpoczęciem filmu pan peabody i sherman,kiedy byłyśmy w heliosie aleje powstańców w-wy,wpatruj się w linka http://www.filmweb.pl/film/Jak+wytresowa%C4%87+smoka+2-2014-574322/discussion/Py tania+dotycz%C4%85ce+polskiego+zwiastunu+i+soundtracku.,2393416,http://www.filmw eb.pl/film/Jak+wytresowa%C4%87+smoka+2-2014-574322/discussion/Nadal+nie+ma+%C5%B Cadnych+informacji+na+temat+polskiego+dubbingu,2398727
NA 7.03.BYŁYŚMY Z Całą rodziną na filmie pan peabody i sherman i dlatego przed filmem puszczono 2 zwiastuny rio 2 i jak wytresować smoka 2 podniebne harce i krótkometrazówka nasz dom
Sorry dziewczyno, ale jesteś mega dziwna....
Nie znamy się. Nigdy Cię nie widziałam. Odczep się ode mnie.
Ale wyjaśnij mi proszę: SKĄD CI PRZYSZŁO DO GŁOWY, ŻE MY SIĘ ZNAMY?!?
PS. Chyba, że jesteś trollem, który lubi denerwować ludzi...;/
nic się nie stało i tak czasami jest,było i będzie niewidzialnie,przestań do mnie przeklinać ze względu na opuszczenie szkoły,możesz sam sobie zalogowaćsię w elektronicznnym dzienniku i tak mi nie będzie mi przeszkadzało,ale ja nie jestem denerwującym trollem tylko Ci tłumaczę o te 2 zwastuny i krótkometrazówkę w tym nieszczęsnym panie peabody i shermanie
Bez obrazy, ale dla mnie twój post wygląda jakby został napisany przez rozhisteryzowaną nastolatkę. Ciężko cokolwiek zrozumieć z twoich postów.
hahahaha a to dobre,ale widziałaś plakat na facebooku z tym ojcem Stoickiem Ważką ze smokiem triceratopsem i Pyszczusia(od przekleństwa Pyskacza wymyśliłam mu imię) z 2 leniwym smokiem? https://www.facebook.com/chodzedokina
Po pierwsze: Ja Cię nie znam. Ty mnie nie znasz.
Po drugie, wyjaśnij mi prosze:
1. Czemu (po czym) sądzisz, że mnie znasz?
2. O co Ci chodzi? Usiłujesz mi coś wyjaśnić, a ja nie rozumiem o co na mnie krzyczysz.
no wiem o tym,ponieważ tylko trochę znam to nic,nic tylko o plakaty pyszczusia i stoika ważki z 2 smokami ja nie krzyczę to tylko z Tobą czat o jak wytresować smoka 2 20.06
No dobra... tak szczerze to nie rozumiem twoich poprzednich wypowiedzi.... ale okej. Czekamy na premiere;)
DZIEWCZYNY! Zachowajcie spokój! :D Ale po co te nerwy? Poczekajcie cierpliwie do 20-tego czerwca i wszystko się wyjaśni.
ja się zastanawiam, nad czymś innym...
Nie wiem czy pamiętacie, ale w pewnym momencie w jedynce Stoik dał Czkawce miseczkę ze stanika jego żony, matki Czkawki. Miseczkę ową nosił jako hełm, a gdy Czkawka również miał tak używać fragment "garderoby" swojej matki, miseczka okazała się za dużo na jego głowę. A teraz, po przeczytanych informacjach i oglądniętym zwiastunie drugiej części, dowiadujemy się, że drobna kobieta mieszkająca wśród smoków, to jego rodzicielka. I tu zdaję pytanie: po co jej taki wielki stanik?
Może używała go podczas karmienia piersią, a wtedy były one... większe. Po 20 latach tułaczki Valka prawdopodobnie strasznie schudła, więc może podziałało to na jej biust.
To nie był stanik tylko napierśnik [W tej chwili wyobraź sobie stanik z metalu]
Ciekawe żeczy omawiamy na filmwebie swoją drogą terz się nadtym zastanawiałem dzięki za możliwe wyjaśńenie