Ostatni Post pojawił się 11 września 2013, a dziś jest 2 listopada 2013. Jezu! ileż to czasu!
Nie wiem jak wy, ale moim zdanioem powinien pojawić się jakiś post n.t filmu
Jak na razie nie ma żadnych nowych informacji na temat filmu. Jak coś się pojawi na pewno pojawi się również jakaś nowa dyskusja na ten temat.
Na razie czekamy i możemy pomówić o nie wiem... przemyśleniach co się może w filmie pojawić itp.
A ja mam pytanie do znawców: czy to będzie bezpośrednia kontynuacja filmu, czy uwzględnia też serial? Bo pierwszą część oglądałam z napisami i mimo że bardzo mi się podobała, to teraz nie mogę się przełamać i zobaczyć zdubbingowany serial.
Serial jest dosyć ciekawy, szczególnie jak się spodobał film... Serial można znaleźć z napisami polskimi, wystarczy poszukać. Serial (choć z tego co wiem, dopiero 3 sezon więc będzie kijowo) jest wstępem 2 części... A dopełnieniem 1... Wydaje mi się, że lepiej byłoby obejrzeć serial przed 2... Dla zachowaniu chronologii...
Gdzieś czytałam, że serial jest swoistym dopełnieniem i płynnym przejściem między pierwszą a drugą częścią filmu. ja oglądam na bieżąco z polskimi napisami. Do polskiego dubbingu w serialu się nie przekonałam... bo jest strasznie sztuczny i strasznie odbiega poziomem od tego co zostało zaprezentowane w filmie. A OGLĄDAJĄC Z NAPISAMI PRZY OKAZJI SZKOLĘ JĘZYK ^^