Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177960
7,3 35 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

Ostatni Post pojawił się 11 września 2013, a dziś jest 2 listopada 2013. Jezu! ileż to czasu!
Nie wiem jak wy, ale moim zdanioem powinien pojawić się jakiś post n.t filmu

ocenił(a) film na 10
mzelek_filmaniak

Jak na razie nie ma żadnych nowych informacji na temat filmu. Jak coś się pojawi na pewno pojawi się również jakaś nowa dyskusja na ten temat.

Na razie czekamy i możemy pomówić o nie wiem... przemyśleniach co się może w filmie pojawić itp.

ocenił(a) film na 8
mzelek_filmaniak

A ja mam pytanie do znawców: czy to będzie bezpośrednia kontynuacja filmu, czy uwzględnia też serial? Bo pierwszą część oglądałam z napisami i mimo że bardzo mi się podobała, to teraz nie mogę się przełamać i zobaczyć zdubbingowany serial.

ocenił(a) film na 10
Pirat_z_Karaibow

Serial jest dosyć ciekawy, szczególnie jak się spodobał film... Serial można znaleźć z napisami polskimi, wystarczy poszukać. Serial (choć z tego co wiem, dopiero 3 sezon więc będzie kijowo) jest wstępem 2 części... A dopełnieniem 1... Wydaje mi się, że lepiej byłoby obejrzeć serial przed 2... Dla zachowaniu chronologii...

ocenił(a) film na 10
Pirat_z_Karaibow

Gdzieś czytałam, że serial jest swoistym dopełnieniem i płynnym przejściem między pierwszą a drugą częścią filmu. ja oglądam na bieżąco z polskimi napisami. Do polskiego dubbingu w serialu się nie przekonałam... bo jest strasznie sztuczny i strasznie odbiega poziomem od tego co zostało zaprezentowane w filmie. A OGLĄDAJĄC Z NAPISAMI PRZY OKAZJI SZKOLĘ JĘZYK ^^