https://drive.google.com/file/d/0B5fk1buLe4ZATDl0cXY4b2cxSTg/edit?
usp=sharing&invite=CLKamugJ 5 min filmu JWS2
Przepraszam Cię bardzo, jeśli uraziłam Twoje uczucia. Nie było moim celem sprowokowanie Twojego słusznego gniewu i chęci obrony niewinnego dziecka, na które bezprawnie napadłam.
A jeśli nawet to dziecko? To co? Zasady nie obowiązują? Ta osoba jest bardzo krótko na FW, od stycznia. Za jakiś czas będzie chciała uchodzić za poważnego człowieka, zaufanego recenzenta, czy co tam jeszcze. Wystarczy, że ktoś wejdzie na Jej profil i tyle będzie o Niej wiedział, że pisze "prezent" przez "ę".
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Skąd wiesz, czy ktoś będzie chciał być recenzentem, czy nawet misiem yogim. Błędy można popełnić również nieświadomie, szybko pisząc. Nawet takie, uwierz mi.
Nie mierzę swoją miarą, akurat nie marzy mi się taka przyszłość. Ale wątpię, aby ktokolwiek miał ochotę rezygnować z perspektywy bycia szanowanym użytkownikiem na rzecz bycia uważanym za analfabetę.
Jeśli natomiast Paulina Janicki (do której zresztą nic nie mam, skrytykowałam tylko formę jej wypowiedzi) właśnie taką opcję wybrała, pozostaje mi tylko pogratulować usilnych starań na rzecz jak najszybszego osiągnięcia celu.
Bardzo dziękuje za prezent ale ja nie obejrze doceniam czyjąś prace ale mi nie wystarczy 5 minut czy godzina ja dopiero się ubawie na całym fimie i polecam by inni terz tak zrobili
Niemogłem się powstrzymać i obejrzałem ale poobcinali wiele scen to nie pierwsze 5 minut tylko taki zwiastun
SPOILER!!!
Zgadzam się z Alfawolf wiele scen wycięli np. ta, w której Szczerbatek ratuje Czkawkę (w podobny sposób jak w pierwszej części) :)