PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177582
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

https://drive.google.com/file/d/0B5fk1buLe4ZATDl0cXY4b2cxSTg/edit?
usp=sharing&invite=CLKamugJ 5 min filmu JWS2

ocenił(a) film na 8
pola1301

Prezęt? Dzienkujem serdecznię.

ocenił(a) film na 8
Irma100

Może to dzieciak? Tylko na pocisk Cię stać? twarzoplama

ocenił(a) film na 8
justareader

Przepraszam Cię bardzo, jeśli uraziłam Twoje uczucia. Nie było moim celem sprowokowanie Twojego słusznego gniewu i chęci obrony niewinnego dziecka, na które bezprawnie napadłam.

A jeśli nawet to dziecko? To co? Zasady nie obowiązują? Ta osoba jest bardzo krótko na FW, od stycznia. Za jakiś czas będzie chciała uchodzić za poważnego człowieka, zaufanego recenzenta, czy co tam jeszcze. Wystarczy, że ktoś wejdzie na Jej profil i tyle będzie o Niej wiedział, że pisze "prezent" przez "ę".

ocenił(a) film na 8
Irma100

Sarkazm to ordynarność w ładnym opakowaniu. Pzdr

ocenił(a) film na 8
justareader

To Twoje zdanie. Pozdrawiam również.

ocenił(a) film na 8
Irma100

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Skąd wiesz, czy ktoś będzie chciał być recenzentem, czy nawet misiem yogim. Błędy można popełnić również nieświadomie, szybko pisząc. Nawet takie, uwierz mi.

ocenił(a) film na 8
Chinatsa

Nie mierzę swoją miarą, akurat nie marzy mi się taka przyszłość. Ale wątpię, aby ktokolwiek miał ochotę rezygnować z perspektywy bycia szanowanym użytkownikiem na rzecz bycia uważanym za analfabetę.

Jeśli natomiast Paulina Janicki (do której zresztą nic nie mam, skrytykowałam tylko formę jej wypowiedzi) właśnie taką opcję wybrała, pozostaje mi tylko pogratulować usilnych starań na rzecz jak najszybszego osiągnięcia celu.

ocenił(a) film na 10
Chinatsa

Zacytuje przysłowie "Nie myli się ten kto nic nie robi,,

ocenił(a) film na 9
pola1301

Powiem jedno - biedne owce :D

ocenił(a) film na 10
Dragon05

Bardzo dziękuje za prezent ale ja nie obejrze doceniam czyjąś prace ale mi nie wystarczy 5 minut czy godzina ja dopiero się ubawie na całym fimie i polecam by inni terz tak zrobili

ocenił(a) film na 10
Alfawolf

Niemogłem się powstrzymać i obejrzałem ale poobcinali wiele scen to nie pierwsze 5 minut tylko taki zwiastun

Alfawolf

SPOILER!!!

Zgadzam się z Alfawolf wiele scen wycięli np. ta, w której Szczerbatek ratuje Czkawkę (w podobny sposób jak w pierwszej części) :)

ocenił(a) film na 10
rita156

No właśnie oni poprostu zrobili nowy przydługi zwiastun bo wszystko zmienia się za szybko