Dialogi są puste a postacie nudne i bez emocji. Kolejny głupi film animowany i powtarzająca się
historia. Filmu osobiście nie polecam :) Jest to oczywiście tylko moje zdanie i każdy może mieć
inne, ma takie prawo. Kwestia gustu, jeśli ktoś lubi takie baju baju to jest ok ale polecam coś
bardziej ambitniejszego :)
To pewnie 'Mniam', 'Madagaskaru' albo 'Don Kichota' nie widziales. Dialogi to moze byc kwestia polskiego dubbingu. Postaci-jak kto lubi, jednak nie dostrzegam w nich nudy i braku emocji (wlaczajac postaci smokow).
Dlaczego glupi? Uzasadnj to okreslenie.
.Spoiler. Ogladales 1 czesc?
Powtarzajaca sie historia- ofiara losu osfaja smoka, zaprzyjaznia sie z nim, zmienia sposob myslenia ludzi na temat tych zwierzat, pokazuje, ze nie sila fizyczna jest najwazniejsza ale przyjazn, zaufanie i zrozumienie. Bohater traci noge tak jak smok kawalek ogona-obaj sa kalekami, co bardziej ich do siebie zbliza, obaj sie dopelniaja. Po 5 latach chlopak spotyka zwariowana matke o dosc trudnej psychice, jednak tworza rodzine...do czasu gdy najlepszy przyjaciel pod wplywem torturowanego od malego Oszolomostracha Drago zabija mu ojca. Sam Drago- mozna go zrozumiec, bo przez smoki stracil wszystko, rodzine.
Znajdz mi druga taka historie...lub chocby drugi taki zlozony watek kalectwa lub utraty rodzica przez przyjaciela.( jeden wystepuje w Moj brat niedzwiedz)
Niech zgadnę, jesteś za granicą? ;) Nie no, żartuję, a tak na serio to masz rację. Popieram całkowicie. ;D
Kolejny hejtujacy czlowiek nie uzasadniajacy swojej wypowiedzi oraz nazywajacy animacje BAJKA... Chyba nie musze pisac o co cie prosze.
Ta bajka z pewnością nie jest głupia :(. Bardzo mi przykro, że tak o niej napisałaś. I piszę się bardziej ambitnego, a nie ,,bardziej ambitniejszego". A zresztą jeśli ta bajka jest dla Ciebie głupia i nie ambitna, to nie wiem, jakie wysokie poprzeczki stawiasz filmom. Poproszę o Twoje przykłady ambitnych i mądrych filmów.