PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=574322}

Jak wytresować smoka 2

How to Train Your Dragon 2
2014
7,7 178 tys. ocen
7,7 10 1 177578
7,3 46 krytyków
Jak wytresować smoka 2
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 2

nie jest źle ale spodziewałem sie więcej, poprostu film nie sprostał oczekiwaniom, zrobili z jednej strony ckliwą historyjkę z śmiercią tatusia, a z drugiej strony kolejne wielkie smoki których słuchają się małe no i nocna furia która pokona wszystko w imie miłosci i przyjaźni...
no cóż powiem tak.. jedynke mógł oglądać facet, trochę dziecinna ale mógł, ale dwójka jest dla kobiet... wiem że to bajka ale skoro bohaterowie dojrzeli to myslałem ze film sie rozwinie a tutaj na odwrót zrobili wiecej ah oh ehów i buuuuu buuu hilp hlip...

ocenił(a) film na 10
konstanty_2

Pewnie miałeś wygórowane oczekiwania, ja poszłam nie myśląc w ogóle nad tym, czy będzie lepsza, czy gorsza od jedynki, ani o tym, czy będą ochy i achy i jestem zadowolona z kontynuacji.
A o co chodzi z tym, że jedynkę mógł oglądać facet, a dwójki nie za bardzo ? Przecież wątek miłosny w dwójce jest chyba jeszcze mniej widoczny.
A co do następnego wielkiego złego smoka to chyba za bardzo nie mieli wyjścia- musieli pokazać, że zło znów jest potężne i praktycznie nie do pokonania, a mimo to, dzięki przyjaźni naszych bohaterów i ich współpracy, da się je pokonać ;).