PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

Ja mówiąc szczerze to z jednej strony jest mi smutno bo szczerbuś jest samotny, a z drugiej chce
tak by nie stracił swojej wyjątkowości(nie wiem czy jest takie słowo wyjątkowość ale dobra)
Bo szczerbek jest stworzony dla jednej osoby-Czkawki A Czkawka dla jednego wyjątkowego
Szczerbatka

materek21

Moim zdaniem nie powinno być 2 Nocnych Furii.
Rzeczywiście mi Szczerbusia szkoda, ale lepiej żeby zostało, że jest wyjątkiem :)

dawidkrzesniak12

wiem ale szkoda szczerbusia

materek21

Według mnie Szczerbatek powinien być sam.Ale z drugiej strony mogli by dac coś w rodzaju wspomnień Szczerbatka nim poznał Czkawkę. Chociaż prawdopodobnie nie wychowany go Nocne Furie sądząc że nie wiedział o swoich kolcach na grzbiecie z JWS2. Miło by jednak by było gdyby w JWS 3 poruszyli jego wątek.

materek21

hmm zauważyliście żę ten płasz drago krwawdonia przypomina skórę nocnej furi ??? Atak apropo to tyle sie mówi i w 1 i w 2 częsci o zjednoczeniu swiatów smoków i ludzi to raczej nie powinni ich w 3 rozdzielać i tez zrobić 4 częsc wkoncu to podobno film na conajmniej 3 częsci jak mówili. Na początku filmu gdy są napisy Dream Works brakuje jednego nocnej furi która przelatuje pomiedzy gwiazdami jak w jws1. I tez w 2 części była tez mozliwość by stoick nie zginął wkoncu zamiast odepchnąć czkawke mógł szczerbatka ktr by nie trafił w niego ani czkawke tylko np w niebo czy ziemie . I jeszcze jedno mnie dziwi wkońcu stoick chyba kazał pozamykać smoki to skąd one pod koniec wzieły się w domach ? I wogl ten film jest szczególny i fajny w większości dzięki smokom

Radeks103

zgadzam się

materek21

Nom z jednej strony dobrze by było aby Szczerbek został wyjątkowy ale z drugiej... Przykro by było gdyby gatunek wymarł :(