PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

ja chce zobaczyć oczywiście przyjaźń czkawki i szczerbtka i żeby czkawka się zaprzyjźnił z
chmuroskokiem.I żęby Szczerbatek nie zginął (ktoś napisał że szczerbatek straci skrzydła a czkawka
ręce i noge ja bym wyszedł z kina z super mega głośnym płaczem i kazał oddać kasę za bilet

materek21

Ja oczywiście chcę zobaczyć przyjaźń Szczerbatka i Czkawki. No i oczywiście Astrid i całą resztę ekipy.
Co do tego że Szczerbatek straci skrzydła a czkawka nogi i ręce Albo że Astrid zginie. To ja osobiście miałbym taką samą reakcje co ty.
Wyszedłbym z kina ze (głośno) łzami i kazał zwrócić mi kase za bilet.

kain14

YYYYY.. . A ja bym obejrzał do końca bo pewnie i tak jakimś cudem wszyscy by magicznie wyzdrowieli

materek21

Ehh.. pomyśl TA bajka jest dedykowana dla dzieci :) Co one by zrobiły/powiedziały gdyby zobaczyły, Czkawkę swojego ulubionego bohatera czy Sczerbatka bez kończyn ? To jest bajka.
A bajki mają pocieszać a nie zasmucać.

Sheiiin

bajki mają uczyć, nie pocieszać. Ale chyba nikt o tym już nie pamięta.

materek21

Domyślam się, że wszyscy by mieli taką reakcję.

karissaE

zgadzam się

ocenił(a) film na 8
materek21

Ja podejrzewam że to będzie coś takiego, że np. po natłoku obowiązków jako wodza, Czkawka w złości poleci gdzieś na Szczerbatku, rozbiją się w jakieś nieznanej krainie, i tam Czkawka znajdzie drugą Nocną Furię (oczywiście samicę), której właścicielką będzie (oczywiście) jakaś ponętna laseczka. No i oni oboje (w sensie Czkawka i ta laseczka) wpadną na pomysł by codziennie się spotykać by zapoznać Szczerbatka z tą drugą Nocną Furią w celu poszerzenia gatunku, ale przy okazji sami się do siebie zbliżą co by było powodem jakiejś większej kłótni z Astrid (no bo kurde odkąd są razem ani razu się nie kłócili więc fajnie by było), no i ta laseczka przedstawi Czkawkę jakiejś swojej grupce (coś w stylu jak u Czkawki, ze jest Śledzik, Szpadka, Sączysmark itd.) ---> no, no to takie coś jako wątek główny. No i oczywiście by się napatoczył jakiś czarny charakter i by była oczywiście walka, itp. I chciałabym żeby pod koniec filmu było coś takiego że Szczerbatek był by już praktycznie umierający, i Czkawka już by tam przy nim klęczał cały zapłakany i obsmarkany ale później by go jakoś z tego wyciągnęli i by wracał do zdrowia. No i właśnie by to tak ładnie później wyglądało na mowie końcowej Czkawki, że udało się już przywrócić pokój, Szczerbatek już powoli wraca do zdrowia i odnalazł drugą połówkę ratując jednocześnie swój gatunek Nocnej Furii, Czkawka za to ma nowych przyjaciół, z Astrid znów jest dobrze (wg mnie to idealna parka i mimo tej kłótni zostaną razem) i w spokoju rządzi Berk. Kooooniec.
Taka moja wersja

OgladamTV

A może będzie tak że Czkawka i Astrid się pokłócą i podczas wojny z Drago z 2 jeden z czarnych charakterów ją zabije ale zanim umrze jeszcze zdąży ostatni raz pocałować się z Czkawką? Ale tego nie chcę...

Mary_PL

Ja też chce pocałunek zobaczyć i żeby cała wioska to widziała już sobie wyobrażam minę bliźniaków

ocenił(a) film na 6
materek21

dla mnie 3 część mogła by być o tym jak Szczerbatek znajduje sobie partnerkę (w sensie że nie jest ostatnią nocną furią tylko ze sobie przedłużą gatunek :P )

muchins

podzielam twój pomysł.

materek21

Trzecia część... Ma pokazywać koncepcje dlaczego na świecie nie ma już smoków

ocenił(a) film na 8
Kira96

skąd wiesz?

OgladamTV

Jak wytresować smoka 3 wiki. Tam wszystko pisze