PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3
materek21

Przecie to oczywiste ze to pomysł do bani .

Radeks103

A i powiem ci cos twórcy ja kwytresować smoka zrobili coś w tej bajce czeego w żadnej innej bajce brakuje i nie ma czyli np jak czkawka stracił noge osobiscie ja sądze ze tak jest lepiej bo nie wyobrażam go sobie z nogą to go też wyróżnia od innych albo śmierć stoicka czegoś takiego nie ma w innych bajkach i dlatego ta Bajka jest najlepsza wyróżnia sie od wszystkich innych jak widzimy Twórcy potrafią zaskakiwać

Radeks103

No prawda

Radeks103

Też nie wyobrażam sobie Czkawki z obiema nogami. Śmierć Stoicka mną wstrząsnęła (choć nadal ta śmierć do mnie nie dotarła), ale uważam, że wyginięcie smoków to już przesada.

materek21

Moim zdaniem powtórka z rozrywki mało realna

ocenił(a) film na 8
materek21

ja to widzę tak koniec 3 części smoki odlatują wszyscy płaczą ( na sali kinowej ) a potem taki napis i głos czytający go one powrócą w 4 części

Bazan_smok

Na to można by się zgodzić :P. Takie odejście smoków na zawsze nie jest świetnym pomysłem.

ocenił(a) film na 8
Persie_

wiem jak by na zawsze odleciały zrobił bym tak : namierzył domy twórców Jak wytresować smoka zrobił kilka bomb i plan idealny

Bazan_smok

Jakby wyginęły to jaki by miał sens tytuł filmu :D?

ocenił(a) film na 3
materek21

A ja jestem za. Czekam na mocne zakończenie, wzruszające, a taki pomysł jest właśnie w moim typie ;P Nie chcę cukierkowego happy endu do bólu, owszem, musi być, ale nie do przesady, że wszyscy żyją i są szczęśliwi. Dla mnie takie zakończenie byłoby właśnie w stylu HTTYD, mocne, efektowne, łamiące serce.

paulin1

dobra rozdzielić mogą. Ale wole rozdzielenie takie jak w Gift Of The Night Fury że wrócą w 4 części jak będzie albo po kilku dniach.Oczywiście szczerbatek by pewnie został bo niema z kim robić...

materek21

Moim zdaniem to bardzo zły pomysł zniszczyliby cały film.
Smoki muszą zostać na Berk

materek21

Kiepski pomysł. Biorąc pod uwagę, że docelowymi odbiorcami są dzieci, które oczami wyobraźni widzą Astrid i Wichurę, Sączysmarka i Hakokła, Śledzika i jego księżniczkę( Sztukamięs) Wyma, Jota i bliźniaki i oczywiście Szczerbatka i Czkawkę. Szczerbatek robi w filmie największą furorę, maluchy go uwielbiają, dorośli też. Gdyby smoki odeszły twórcy zrobiliby ogromną krzywdę widzom.

Tarassque

Poza tym by musieli troche przemodelować tytuł :)