PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

Skoro już w drugiej części na zwiastunach widać, że Czkawka ma jednodniowy zarost (wypatrzyłam
to i potwierdziłam obserwując plakaty i ponownie odtwarzając trailer), to czy w tej części będzie miał
brodę i bary jak jego ojciec? Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie go jako drugiego Stoika
Ważkiego, a jeśli chcą robić film o potomkach oryginalnie głównych bohaterów, to jedynie zniszczą
cały film. Boję się, że 3 część będzie jedną za dużo (o ile druga nie okaże się niewypałem).

Zehel

Zgadzam się z tobą i dziękuję, że napisałaś to za mnie :)

Zehel

Druga jak na razie ma lepsze oceny niż LK, co mnie trochę dziwi, bo jeszcze nie było premiery w Polsce. Ja również nie wyobrażam sobie Czkawki jako wodza, według mnie najlepiej prezentuje się w pierwszej części.

Zehel

Mi się wydaje że tak nie będzie, ponieważ czytałam że po drugiej części filmu mają być jeszcze 2 sezony serialu, w nich bohaterowie mają mieć po 20 lat (jakos tak). A raczej watpie ze czas akcji w trzeciej czesci bedzie np. 20 lat pozniej. Mam nadzieje ze mam racje :D. A zreszta Czkawka jest chudy wiec raczej nie.

Nike04

Twe słowa to miód na me serce

Zehel

Oglądałam wczoraj drugą część w kinie, rewelacyjna :)

Myśle, że 3 też będzie dobra. Podoba mi się pomysł ze smokami, humor Szczerbatka, rewelacja :)

Zehel

Mam na dzieje , że nadal będą mieli 20 lat . No bo by tak było bez sensu jws 2 5 lat po tym ... a potem jws 3 po kilku latach ... xD