PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58938
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

Jak myślicie gdyby była druga noocna furia toi było by fajnie ALE SZCZERBATEK STRaCIŁ BY
SWOJĄ WYJĄTKOWOŚC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chociaż gdyby już tak bardzo by wszyscy chcieli to pewnie będzie to dziewczyna i sami wiecie co by
było dalej.. hello!ale to jest do przewidzenia a to ma być zaskakujące mi w pewnośći starczy jeden
Tothelles. Przemyślcie to !!!

Tothelles

Ja chcę jedną by szczerbek był jedyny i wyjąkowy ale z drugiej strony chciałbym 2 bo mi jest smutno jak patrze na szczerbatka który niema rodziny

Tothelles

pamiętajcie ze gdy dodadzą 2 nocną furie to ten gatune ma szanse na przezycie pamietajcie ze jak sie skonczy seria i szczerbek ebdzie sam to wiadomo co by sie stało dalej koniec nocnych furi ;p Ale wiecie to wkoncu serial animowany i nie wiadomo co będzie ale gdyby szczerbek miał dziewczyne troche dziwnie by to wyglądało

Tothelles

no chyba że nocna furia to smok który po śmierci odradza sie bo skoro jest sam i jest wyjątkowy no to jest to możliwe

Tothelles

Chcialabym zeby Szczerbek spotkal 2-ga nocna furia (najlepiej samice) ale ona nie mogla zostac na Berg. Wtedy bylaby piekna scenka: zachod slonca, Szczerbatek stoi na wzgorzu i ryczy, w oddali owa samica razem z rodzina odlatuje w strone jakis wysp *-*.
Ale sie rozmarzylam xD
Zdam sie na tworcow i poczekam do 2016 c: