Jak myślicie gdyby była druga noocna furia toi było by fajnie ALE SZCZERBATEK STRaCIŁ BY
SWOJĄ WYJĄTKOWOŚC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chociaż gdyby już tak bardzo by wszyscy chcieli to pewnie będzie to dziewczyna i sami wiecie co by
było dalej.. hello!ale to jest do przewidzenia a to ma być zaskakujące mi w pewnośći starczy jeden
Tothelles. Przemyślcie to !!!
Ja chcę jedną by szczerbek był jedyny i wyjąkowy ale z drugiej strony chciałbym 2 bo mi jest smutno jak patrze na szczerbatka który niema rodziny
pamiętajcie ze gdy dodadzą 2 nocną furie to ten gatune ma szanse na przezycie pamietajcie ze jak sie skonczy seria i szczerbek ebdzie sam to wiadomo co by sie stało dalej koniec nocnych furi ;p Ale wiecie to wkoncu serial animowany i nie wiadomo co będzie ale gdyby szczerbek miał dziewczyne troche dziwnie by to wyglądało
no chyba że nocna furia to smok który po śmierci odradza sie bo skoro jest sam i jest wyjątkowy no to jest to możliwe
Chcialabym zeby Szczerbek spotkal 2-ga nocna furia (najlepiej samice) ale ona nie mogla zostac na Berg. Wtedy bylaby piekna scenka: zachod slonca, Szczerbatek stoi na wzgorzu i ryczy, w oddali owa samica razem z rodzina odlatuje w strone jakis wysp *-*.
Ale sie rozmarzylam xD
Zdam sie na tworcow i poczekam do 2016 c: