PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

No nie

ocenił(a) film na 7

Myślałem ,że to będzie jeszcze lepsze od drugiej części. A nie zapowiada się to najlepiej . Nie z byt podoba mi się ten pomysł ,że Szczerbatek będzie miał partnerkę. Był jedyną nocną furą i tak miało już zostać. Czkawka nie będzie już miał wyjątkowego smoka.

kamil-pawel

Masz racje. Ale mimo wszystko wydaje mi się że to nie będzie nocna furia. Z 3 powodów. Po 1 nocne furię są Czarne a nie białe. A po 2 nie ma tyle tych ''wypustek'' (nie wiem jak to nazwać, to coś podobnego u Szczerbatka jak jego uszy). A po 3 nie ma widocznych czarnych łusek jakie miał Szczerbatek. Moja teoria jest taka że może to być smok spokrewniony z Nocną Furią.

ocenił(a) film na 8
kamil-pawel

Nie zapominajmy że to seria skierowania w szczególności do młodszej widowni zatem to było dla mnie od początku oczywiste ze prędzej czy później Szczerbatek odnajdzie drugą połówkę gdyż:
1. Wiadomo, dzieci ucieszy kolejna nocna (w tym przypadku ,,dzienna”) furia.
2. Czkawka już w drugiej części napominał o tym ze chciałby by jego przyjaciel znalazł smoka takiego jak on.
Mnie osobiście podoba się ten pomysł ponieważ to by było po prostu przykre jakby się rzeczywiście okazało ze jest jedynym egzemplarzem z gatunku, a tak mamy kolejny pomysł na nową historię i to w dodatku wg mnie tak samo dobrą jak poprzednie, możliwe że nawet lepszą bo zwiastun jest obiecujący.