PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3
Krzysiek_Krzepina

Chyba nie, bo jest napisanie w 2 części filmwebu , że to pierwsza z dwóch kontynuacji JWS. Ale z tego co słyszałem to 3 część będzie podzielona na 2 części. Ale nie wiadomo ;)

ocenił(a) film na 5
dawidkrzesniak12

Czytałem gdzieś wywiad z reżyserem i mają być 3 części:wstęp(1),rozwinięcie(2) i zakończenie(3).

dawidkrzesniak12

Jeszcze dodatkowo serial jeźdźcy smoków, który również ma być takim rozwinięciem.

Krzysiek_Krzepina

Tak bardzo oburza Cię, że może być więcej niż dwie? ;]
Będzie trylogia. (czyli 3 części)
Może w przyszłości ktoś dorobi więcej - bajka jest bardzo piękna i zabawna - to czołówka najlepszych filmów animowanych/familijnych XXI wieku.

Krzysiek_Krzepina

Jeszcze nie ma 3 cześci, a ty już 5 chcesz.. :D

Atlantaa

Też to chciałem powiedzieć :)

użytkownik usunięty
Krzysiek_Krzepina

Czytałam gdzieś, że będzie prawdopodobnie czwarta część Jak Wytresować Smoka. Więc mogliby w sumie zrobić piątą.

Krzysiek_Krzepina

Ludzie to będzie trylogia ! Try - logia hellow !

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzychu2019

Ha ha chyba ty.:)

Tothelles

Zgadzam się z tobą ale chciałbym 4 części conajmniej :D

Krzysiek_Krzepina

gdzieś tam mówili ze bedzie 4 czesc ale nie wiadomo moze podzielą 3 cz na 2cz i bedzie licząc osobno te 4 cz

Krzysiek_Krzepina

a co do 3 częsci to ja sobie bardziej wyobrażam (gdyby była to ostatnia część) na końcu filmu ukazanie jak np czkawka i szczerbatek lataja albo ze swoimi przyjaciółmi albo sami albo zeby pokazali go jako staruszka razem ze szczerbatkiem którzy przyglądają sie wiosce na ten pokój między smokami i ludzimy i wogl jakos tak bo rozłączenia ludzi i smoków to ja sobie nie wyobrażam