PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3
Ivelise

Powiem grzecznie - chyba ich po*****o. Co może za pół roku się dowiem że premiera będzie w 2019. NO COMENT :(

użytkownik usunięty
adidos09

W takim tempie nigdy na to nie pójdziemy.

Ivelise

Ludzie dajcie spokój. Jeśli trójka ma utrzymać poziom ja poprzednie części i wywołać takie emocje jak one, a nie podzielić los Shreka, to mogę czekać nawet do 2020 i później.

ocenił(a) film na 10
filmomanka_6

Zgadzam się z tb ale szczerze powiedziawszy trichę poczekamy :)

użytkownik usunięty
filmomanka_6

Również się zgadzam, ale trochę sobie jaja robią...

Odpowiem jednocześniena to ten poprzedni komentarz. Fakt poczekamy, ale co z tego. Gdy już obejrzymy tę część i tak uznamy że warto było czekać. Bądźcie dobrej myśli :-)

użytkownik usunięty
filmomanka_6

Mam tylko nadzieje, ze nie spiernicza tego jak było z Shrekiem 3. Jak mam tyle czekać to tylko dla arcydzieła!

Długi czas oczekiwania może na to wskazywać. A jeśli zrobią tto samo co z Shrekiem 3 to nie wiem co ja im zrobię .

użytkownik usunięty
filmomanka_6

Chyba zrobię im to samo co, Ramsay Theonowi w Grze o Tron.

Kusząca propozycja... Miejmy nadzieję, że nie będzie trzeba.

Ivelise

czekalismy 4 lata na czesc druga, to i teraz poczekamy. nie ma tragedii! tak jak powiedziala @filmomanka_6, moge nawet czekac do 2020, byleby film byl udany. ja nie wiem jak wy, ale z tego filmu nigdy nie wyrosne- chodzbym miala 40, to i tak pojde na ten film...

namori

Macie rację, ja tam nie rozpaczam. Wiadomo, zawsze człowiek się cieszy kiedy, film wychodzi szybciej, jednak jeśli czas oczekiwania ma się przełożyć na jakość to i te 3,5 roku z przyjemnością poczekam. Też nigdy nie wyrosnę. W 2018 będę miała już 22 lata, ale tak czy siak pójdę do kina, choćbym miała siedzieć między 10-latkami ;)

ocenił(a) film na 10
Ivelise

Tez pójdę tylko że w 2018 bd mial 29 lat hehehe... ale pójdę :)

Ivelise

CO MOŻE NIECH OD RAZU PRZENIOSĄ NA ROK 2030!!!