Powiem grzecznie - chyba ich po*****o. Co może za pół roku się dowiem że premiera będzie w 2019. NO COMENT :(
Ludzie dajcie spokój. Jeśli trójka ma utrzymać poziom ja poprzednie części i wywołać takie emocje jak one, a nie podzielić los Shreka, to mogę czekać nawet do 2020 i później.
Odpowiem jednocześniena to ten poprzedni komentarz. Fakt poczekamy, ale co z tego. Gdy już obejrzymy tę część i tak uznamy że warto było czekać. Bądźcie dobrej myśli :-)
Mam tylko nadzieje, ze nie spiernicza tego jak było z Shrekiem 3. Jak mam tyle czekać to tylko dla arcydzieła!
Długi czas oczekiwania może na to wskazywać. A jeśli zrobią tto samo co z Shrekiem 3 to nie wiem co ja im zrobię .
czekalismy 4 lata na czesc druga, to i teraz poczekamy. nie ma tragedii! tak jak powiedziala @filmomanka_6, moge nawet czekac do 2020, byleby film byl udany. ja nie wiem jak wy, ale z tego filmu nigdy nie wyrosne- chodzbym miala 40, to i tak pojde na ten film...
Macie rację, ja tam nie rozpaczam. Wiadomo, zawsze człowiek się cieszy kiedy, film wychodzi szybciej, jednak jeśli czas oczekiwania ma się przełożyć na jakość to i te 3,5 roku z przyjemnością poczekam. Też nigdy nie wyrosnę. W 2018 będę miała już 22 lata, ale tak czy siak pójdę do kina, choćbym miała siedzieć między 10-latkami ;)