PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

Szczerze to ja wam powiem że tyle co się naczytałam po wszystkich tematach że'' dwójka będzie nie
wypałem to trójki nie będzie '' To ja wam powiem że 2 będzie super ! Czytałam o JWS3 ''Fajnie by
było gdyby były 2 Nocne Furie i miały dzieci :) Uważam że to nie najgorszy pomysł a nawet fajny . Ja
za to pomyślałam że w dwójce (UWAGA SPOJLER SPOJLER SPOJLER) Astrid i Czkawka moga byc
razem bo nawet mu dała buziaka (KONIEC SPOJLERA) Więc w trójce gdzie Szczerbatek z swoją
dziewczyną by mieli małe to Czkawka może być z Astrid nawet małrzeństwem ! Ale nie wiadomo o
ile lat ich postarzą . Uważam tez że wszystko zepsują gdyby Czkawce wyrosła broda .... ;/

ChikaTrue

Czkawka i Astrid są od pierwszej części razem...

rita156

Nie konicznie.... w jakim niby momęcie ?

ocenił(a) film na 8
ChikaTrue

W drugiej części Stoick wykrzykuje o Astrid: "To moja przyszła synowa!"
A pod koniec filmu się całuje z Czkawką. Jaj dla mnie to z całego filmu wynika, że są razem...

ChikaTrue

Nawet dwa buziaki :P :). Ale masz rację. Zgadzam się z tobą. ale nie rozumiem. Jeżeli pojawi się 2 nocna furia to Astrid nie zmieni smoka. A jeżeli jeździec to będzie dziewczyna to nic nie wiadomo...

karissaE

Hmm... No tak ale nie mówiłam o tym smok smokiem a człowiek człowiekiem ..... Nawet jeśli by była 2 nocna furia to wcale jego właściciel właścicielka nie musi być z Czkawką ;)

ChikaTrue

No tak, ale co z Szczerbatkiem? Jeżeli 2 nocna furia to będzie samica, a Szczerbatek się zakocha? To by było zabawne. Wyobrażam to sobie. Czkawka chce lecieć w jedną stronę, a Szczerbatek w drugą... :D. Ale w sumie wyszłoby na decyzje Szczerbatka bo to on jest smokiem i może lecieć dokąd chce dopóki Czkawka na nim siedzi. Patrz pierwszą część kiedy Szczerbatek wleciał do Leża Smoków i pierwszy raz zobaczyli Czerwoną Śmierć.

karissaE

No tak ale to też inne smoki mały nad nim władze bo to by dla innych trochę dziwne że one sie zawrócił dlatego musiał tam lecieć. A dopuki szczerbatek ma ogon i Czkawka na nim siedzi to raczej poleci tam gdzie chce Czkawka zreszto Szczerbatek będzie mu wierny :D Ale też po trochu się z tobą zgadzam

ChikaTrue

A powiem ci jeszcze że troche nad tym myślałam i lepiej by było gdyby była jedna nocna furia ;) Miała by tą swoją wyjątkowaość :D

ChikaTrue

Jedno jest pewne. (chi chi) Gy by nocna furia była do wytresowania w grze school of dragons to by wszyscy ją mieli. Same nocne furie to by było nudne, nie? :D

ocenił(a) film na 9
karissaE

według mnie ciekawsze by była para Szczerbatek i Żebacz Astrit. ciekawe jaka krzyżówka by powstała?

karissaE

Właśnie na odwrót to Czkawka ma kontrole nad Szczerbatkiem bo przecierz szczerbatek niema kawałka ogona więc by prędzej spadli(sory ale taka prawda).

ChikaTrue

Ale przeciez 2 nocna furia nie musiala by byc wytresowana. Moze dzika samica przylecialaby na wyspe a Szczerbatek by sie zakochal :D.
Ale to tylko moje pomysly :*

Nike04

są okej te twoje pomysły :333

Nike04

Drażnią mnie komentarze, w których ludzie są tak bardzo pewni, że Szczerbatek to jedyny okaz swojego gatunku.
Bankowo Nocnych Furii jest więcej, z tym że możliwie na innych wyspach/kontynentach - także Twój pomysł jest całkiem wykonalny i ciekawy zarazem ;)

Tasgall

Haah No i właśnie o to mi chodziło ! :D :D

Tasgall

W sumie w drugiej części tak jakby jest odpowiedź w kwestii tego, czy jest jedna Nocna Furia czy więcej. ;) Chociaż kto ich tam wie, co wymyślą w trzeciej... xP

ChikaTrue

Co jak co, ale nw czy Szczerbatkowi jako Alfie będzie wolno się zakochać.

ChikaTrue

Czy Czkawka nie ma już Brody ? XD

Missy_31

Ma ale tylko włoski :D XD Oby się golił XDDD

Missy_31

Czkawka zainwestuj w golarkę :D