PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606582}

Jak wytresować smoka 3

How to Train Your Dragon: The Hidden World
2019
7,5 59 tys. ocen
7,5 10 1 58941
6,4 29 krytyków
Jak wytresować smoka 3
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka 3

ja mam ciągle XD że na nim latam albo inne tego typu

materek21

Nie, choć chciałbym mieć.

WielkiMou

A ktoś z was ma sny zwidy? Ja miałem i się boję tego. Miałem we snach praktycznie takie same obrazy co na filmach np.: JWS 1, JWS 2, Madagaskar (wszystkie części), Shrek (wszystkie części, i tak tego filmu nie lubię). A teraz jeszcze to!!!! Ale lubię JWS. Jak się tylko dowiem jaki film ma powstać (nie oglądam zwiastunów) mam tak przez cały tydzień!! Może mi to ktoś wyjaśnić?

materek21

Niestety nie. Zazdroszczę :)

materek21

JWS to tak świetny film, że wchodzi w głowę aż do tego stopnia :) ja co prawda nie mam snów ale lubię sobie dopisywać do filmów wlasne historie w głowie :D

materek21

Miałem dzisiaj taki sen, że byłem jeźdźcem i latałem na jakiejś innej Nocnej Furii razem z Czkawką i Astrid w wieku 20 lat :) Wiem że byłem ubrany w to samo co Czkawka :) tylko że miałem lewą nogę której on nie ma xD

ocenił(a) film na 8
materek21

ja i mam sny i taką fazę że chciałbym napisać książkę albo żeby zrobili kontynuacje dwójki jako serljal

materek21

Ja miałam, że ratuję Szczerbatka z rąk mojego animatora z kolonii. xD Potem smok się zmniejszył przeze mnie, bo nie umiałam na nim latać i nie pomyślałam, że Nocna Furia też dość szybko biega (Tak wiem. Sen bez sensu xD).

materek21

Niestety nie :(

materek21

Ja miałam 2 sny o szczerbatku, 1 był że ja go zaadoptowałam i na nim latałam a 2 był taki że miałam szczerbatka i znalazłam 2 nocną furię :)