PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313859
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

animacja na wysokim poziomie, niby wszytko przewidujące i od razu wiadomo jak to się wszytko skończy... a mimo to nie potrafię się im oprzeć i wylewam, podczas ich seansu, tysiące łez.. Pokochałam Szczerbatka i sama chciałabym takiego mieć..
Boże nienawidzę takich filmów bo później trzy dni chodzę opuchnięta, a mimo wszytko kocham je po są takie cudowne i piękne...
I nie, nie mam 15 lat!!
jestem nienajmłodsza, ale wychowana na klasykach Disneya, mam wielki senstyment do bajek i animacji!! Dlatego mocne 8,5 na 10..
Albo i nawet 9/10.. Za Szczerabtka :D

kamila_sz25

Hm tak, Sczerbatek rewelacyjny;) zwlaszcza mimika jego mordki;) mocne 9

kamila_sz25

A ja nie wiem co was tak w nim zachwyca,,zwykły smoczek i tle,,,i nie ma co płakać bo niby dlaczego ,,,,ja tej bajce daje tylko 4/10. Żadna rewelacja wręcz nie co się wynudziłam ....ale zgodzę się co do jednej kwestii bajki disneya są świetne ,,nie można porównywać bajek disnejowskich i tej bo z góry przegrywa....

debora_filmweb_filmaniak

Ależ można, jak dla mnie najlepsza animacja "Dreamworks" - świetna pod względem wykonania, a do tego historia z wieloma morałami, odcinająca się od wielu płytkich filmów z ostatnich lat. Ode mnie 9/10

ocenił(a) film na 8
Keodred

Też uważam że świetny film :)