PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331014}

Jak wytresować smoka

How to Train Your Dragon
2010
7,9 314 tys. ocen
7,9 10 1 313869
7,9 67 krytyków
Jak wytresować smoka
powrót do forum filmu Jak wytresować smoka

Teeen smok jest bardzo podobno do Stich'a .. z " Lilo i Stich " !!
Genialna bajka !!!!

ocenił(a) film na 10
Devil_Or_Angel

"Lilo & Stich" i "Jak wytresowac smoka" maja tego samego reżysera, a raczej duet reżyserów

ocenił(a) film na 8
shakir666

A noo taaak , jakoś nie zwruciłam uwagi na to .. ;D

ocenił(a) film na 10
Devil_Or_Angel

Ja też zorientowałem sie dopiero po fakcie... znaczy jak już zobaczyłem ''smoka''. ale 2 to chyba wyreżyseruje już chyba tylko jeden z tych gości odpowiedzialny za jedynke... swoją droga na kontynłacie animaci to trzeba dłużej czekac...3-4 lata, bo jesli jakiś BlockBuster sie dobrze sprzeda to w 2 latka po premierze mamy 2 czesc...tak było z transformersemi na przestrzeni 6 lat dostaliśmy 3 części

ocenił(a) film na 8
shakir666

To bd 2 część "Jak wytresowć smoka"
No, no no .. Jaak dla mnie Bomba !! xD

ocenił(a) film na 10
shakir666

W następnym roku jak wszystko pójdzie dobrze, ma wyjść serial animowany na CN, więc będzie czym ten czas wypełnić.

użytkownik usunięty
Devil_Or_Angel

no, przyznaję, widok tych kocich oczu po prostu zmienił mój pogląd na smoki - dotychczas miałem je wyłącznie za krwiożercze bestie, które najlepiej ubić, ale samo podniesienie ręka na TEGO smoka byłoby po prostu grzechem :)

ocenił(a) film na 8

Zgadza się ;P

ocenił(a) film na 8
Devil_Or_Angel

heh to samo pomyslalam :)

ocenił(a) film na 9
Devil_Or_Angel

Moim zdaniem te smoki to czyste KOTY ! :D koci miętka, swiatełko, drapanie pod broda ... no wypisz wymaluj kociaczki :D

ocenił(a) film na 8
KasZet

Właśnie ;D Święte słowa ;P

ocenił(a) film na 7
KasZet

Cały film widziałam w Szczerbatku moją Zofię :) Czekam teraz na film "Jak wytresować kota". Znając mojego kota ze smokami poszło łatwiej...