PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835637}
5,0 16 tys. ocen
5,0 10 1 16494
4,1 18 krytyków

Jak zostać gwiazdą
powrót do forum filmu Jak zostać gwiazdą

Patrzę się na tą ładną dziewczynę i się zastanawiam skąd ją znam. Okazuje się, że grała w kilku produkcjach drobne role. Ale dobrze jej z oczu patrzy i myślę, że może dobrze wypaść w tym filmie.

24
marzena_grams

myślę, że jako młoda aktorka idealnie nadaje się do tej roli. To może być dla niej duża szansa. Jestem bardzo zainteresowana jak wypadnie aktorsko. jeszcze może nas zaskoczyć

marzena_grams

I z tego co wiem to ma jakieś doświadczenie muzyczne, więc może być strzałem w dziesiątkę do tej roli. Zobaczymy

marzena_grams

Nastawiam się na tę dziewczynę pozytywnie. Do tej pory jeszcze nie pokazała na co ją stać, więc ma teraz dużą szansę. Fajnie musiało być zagrać rolę u boku Urszuli Dudziak.

marzena_grams

ja ją kojarzę z drobnej roli w Czasie Honoru. Ogólnie to fajnie, że dostała jakąś pierwszoplanową rolę, niech się rozwija dziewczyna.

marzena_grams

w Barwach Szczescia gra na tvp 2 :P

marzena_grams

DZIEWCZYNA Z GRANATEM!
https://www.youtube.com/watch?v=6pTPMq4ZrGw

marzena_grams

Kurde, ale serio laska jest mega utalentowana. Nieoczywista, naturalna uroda (obczajcie jej instagram), talent wokalny, aktorsko w sumie też jej niczego nie brakuje. W tym filmie spoko, tak dla młodzieży akurat, oby jednak ambitne kino się o nią upomniało!

marzena_grams

Brała udział ladnych parę lat temu w bodajże "Bitwie na głosy" ale niestety jej zachowanie tam totalnie mnie zniechęciło do jej osoby

marzena_grams

Podobna do Evy Green

XGrzegorz

Dokładnie

XGrzegorz

Dokładnie

marzena_grams

Przeciez ona wygrała voice of poland . Byla bodajze w druzynie u gorniak......

kingastr

Sorry.... u steczkowskiej

kingastr

Nie wygrała. Była druga, zaraz za Juanem Carlosem Cano. Przegrała jednym procentem głosów. PS. Sorry za odpowiedź po roku czasu;)

_wilczur_

Strasznie fałjusze w tym filmie

marzena_grams

grała dziw w dziewczynach z dubaju i troche spadla na psy